Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Αδιανόητο: To top model της Τουρκίας αρνήθηκε να έρθει στην Αθήνα σε επίδειξη μόδας και μας απειλεί με οθωμανικό χαστούκι

Ελλάδα vs Tουρκία

24 Μαρτίου 2018 20:11
Αδιανόητο: To top model της Τουρκίας αρνήθηκε να έρθει στην Αθήνα σε επίδειξη μόδας και μας απειλεί με οθωμανικό χαστούκι

Τοπ μόντελ της Τουρκίας απείλησε την Ελλάδα με "οθωμανικό χαστούκι" λόγω της μεταξύ τους διαμάχης.

Σε συνέντευξή της, η Μερβέ Ακκανάτ, η οποία κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε για την Ελλάδα και μάλιστα την… απείλησε με οθωμανικά χαστούκια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια ζώδια κάνουν καλύτερο σ@ξ και ποια είναι τα ποιο ξενέρωτα!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γονείς της Σπυροπούλου στο πλευρό της Κωνσταντίνας! Οι δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια και η αποκατάσταση της αλήθειας! «Ήταν παρεξηγημένη γιατί…»


«Δέχθηκα μια πρόταση για την Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου. Αλλά την απέρριψα πρόσφατα λόγω της στάσης της Ελλάδας έναντι της χώρας μου. Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε εγγόνια Οθωμανών. Ξέρουμε να τείνουμε κλάδο ελαίας, αλλά και να δίνουμε οθωμανικά χαστούκια εκεί που πρέπει», είπε.

Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενο που κέρδισε το διαγωνισμό και περήφανη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Top Model of the World για την ανάδειξη του κορυφαίου μοντέλου στην υφήλιου, αλλά όπως τόνισε, δεν σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχία της ακολουθώντας καριέρα στην τηλεόραση, ή στην ηθοποία αλλά θα επικεντρωθεί στο μόντελινγκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share