Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξαθλίωση: Σύζυγος μαστίγωσε την γυναίκα του επειδή πίστευε πως τον απατούσε!

Αποτροπιασμός!

24 Μαρτίου 2018 19:02
Εξαθλίωση: Σύζυγος μαστίγωσε την γυναίκα του επειδή πίστευε πως τον απατούσε!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία. Η γυναίκα μαστιγώθηκε από τον σύζυγο της δημόσια και ορισμένοι αποπυράθηκαν να την βιάσουν!

Άνδρες και παιδιά παρακολουθούσαν το φρικτό μαρτύριο της γυναίκας που ούρλιαζε από τον πόνο καθώς ο άνδρας της τη μαστίγωνε με μια δερμάτινη ζώνη στο Μπουλντσάρ του Ουτάρ Πραντές. Κάποια στιγμή το ανθρωπόμορφο κτήνος κουράστηκε. Σταμάτησε να ξεκουραστεί, έβγαλε το σακάκι του και συνέχισε να βασανίζει τη γυναίκα του. Συνολικά τη μαστίγωσε πάνω από 100 φορές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τα αέριά μου πάντα μυρίζουν χειρότερα από των άλλων ανθρώπων. Όταν ανακάλυψα το λόγο, έμεινα άφωνη!»


Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ορισμένοι από τους χωρικούς προσπάθησαν να επιτεθούν σεξουαλικά κατά της ανυπεράσπιστης γυναίκας όταν κατέρρευσε και την προειδοποίησαν, όταν συνήλθε να μην αναφέρει τίποτε στην αστυνομία. Νωρίτερα ένα ψευτοδικαστήριο είχε αποφανθεί ότι η γυναίκα «κλέφτηκε» με τον εραστή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γονείς της Σπυροπούλου στο πλευρό της Κωνσταντίνας! Οι δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια και η αποκατάσταση της αλήθειας! «Ήταν παρεξηγημένη γιατί…»

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Μια εβδομάδα μετά τη βάναυση «τιμωρία» της υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα της. Η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με τον πρώην πρόεδρο του χωριού και τον γιο του κι αναζητεί άλλους πέντε «νταήδες» του χωριού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share