Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εισαγγελική βόμβα: Δίωξη κατά Μαρινάκη για το «Noor 1»!

24 Μαρτίου 2018 09:43
Εισαγγελική βόμβα: Δίωξη κατά Μαρινάκη για το «Noor 1»!

Βόμβα μεγατόνων που θα επηρεάσει το πολιτικό και οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα, δίνοντας το έναυσμα για νέο κύκλο σκανδαλολογίας, αποκαλύψεων και σφοδρών αντιπαραθέσεων:

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα που διενήργησε συμπληρωματική έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1», άσκησε ποινική δίωξη κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και τριών συνεργατών του. Σε όλους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εχθές το βράδυ! Χαμός στο αεροδρόμιο (Photos)

Το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ και περιλαμβάνει κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από εγκληματική οργάνωση, λαθρεμπορία καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Η εισαγγελέας δίνει εντολή να ασκηθεί ποινική δίωξη και σε τρεις συνεργάτες του Β. Μαρινάκη: Στον Νίκο Συντιχάκη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, τον δικηγόρο Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Με την παραγγελία της εισαγγελέως ζητείται να γίνει και περαιτέρω διερεύνηση για λαθρεμπορία καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση του «Noor 1» θα βρεθεί στο επικεντρο της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες, προκαλώντας ποικίλες αντιπαραθέσεις - ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόρισμα «βόμβα» για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: «Ο θάνατος του ήταν βίαιος και ασφυκτικός»

Σφοδρές αντιδράσεις αναμένονται από πλευράς Μαρινάκη. Ο εφοπλιστής ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει "αυτοκρατορία" στα media και διαθέτει μεγάλη "δύναμη πυρός", την οποία προφανώς θα αξιοποιήσει σε επιθέσεις κατά της κυβέρνησης και ανταγωνιστών του

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share