Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Βρήκαν κοριό σε γραφείο πολιτικού!

21 Μαρτίου 2018 19:17
Βρήκαν κοριό σε γραφείο πολιτικού!

Οι υποψίες της βγήκαν αληθινές! Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, είχε αποκαλύψει τις ανησυχίες της για ύπαρξη κοριών στο γραφείο της, στον εισαγγελέα Καλάματας ο οποίος με την σειρά του έδωσε άδεια ώστε να πραγματοποιηθεί η σχετική έρευνα. Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας συνοδεία εισαγγελέα, ανακάλυψαν τους κοριούς και επιβεβαίωσαν τις υποψίες της.


Οι διωκτικές αρχές έχουν ανοίξει κύκλο ερευνών ενώ ο υπολογιστής που βρισκόταν στο γραφείο αναμένεται να σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εκτεταμένη έρευνα.

Αντιδράσεις αναμένονται στον πολιτικό χώρο, διότι τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά. Ποιος, γιατί και από πότε παρακολουθούσε το γραφείο της κας Αλειφέρη καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο το σύστημα παρακολούθησης να βρισκόταν τοποθετημένο πριν αναλάβει τα καθήκοντα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Panorama: Αποκάλυψη βόμβα του Βασάλου! Τι είχε γίνει όταν ο Γουίλι μπήκε στην ομάδα των Μαχητών και δεν το μάθαμε ποτέ;Η ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη

Ξαφνιασμένος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από την σημερινή του ενημέρωση για την διεξαγωγή έρευνας στο δικαστήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ύστερα από δική της πρωτοβουλία για το θέμα της πιθανής υποκλοπής και παρακολούθησης του γραφείου. Συγκάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση την Εκτελεστική Επιτροπή όμως η κα Αλειφέρη, ενώ είχε κληθεί έγκαιρα, δεν παρουσιάστηκε.

Στο άκουσμα της δήλωσης του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Μάντα πως η κα Αλειφέρη τον είχε ενημερώσει αρκετές μέρες για την ύπαρξη συστήματος παρακολούθησης στο γραφείο, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εξέφρασαν την κατάπληξη τους. Ο κ. Μαντάς παραδέχθηκε ότι δεν ενημέρωσε ούτε εκείνος αλλά ούτε και η Αντιπεριφερειάρχης για το συμβάν ως όφειλαν να κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό τον έλεγχο του "σουλτάνου" Ερντογάν και η Hurriyet!


Ο κ. Πέτρος Τατούλης ζήτησε την παραίτηση του κ. Μαντά από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη. Ο κ. Μαντάς αποχώρησε αφού κατέθεσε την παραίτηση του.

Μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η Εκτελεστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στις οποίες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και να καλέσει την κα Αλειφέρη να παράσχει όλες τις απαιτούμενες εξηγήσεις για τις μονομερείς της ενέργειες, που παραβιάζουν τόσο τη θεσμική δεοντολογία, όσο και το άρθρο 159 του Καλλικράτη, σύμφωνα με το οποίο ο Περιφερειάρχης είναι αυτός που εκπροσωπεί την Περιφέρεια δικαστικώς και εξωδίκως.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share