Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Γυρίστε πίσω, σας αγαπώ πολύ» - Σπαράζει καρδιές η μητέρα των δύο κοριτσιών - αδελφών που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι! (video)

16 Μαρτίου 2018 14:11
«Γυρίστε πίσω, σας αγαπώ πολύ» - Σπαράζει καρδιές η μητέρα των δύο κοριτσιών - αδελφών που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι! (video)

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Ντενίσα και της Εμμανουέλας έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τις κόρες της να επικοινωνήσει με τις αρχές που τις αναζητούν.

Όπως είπε, οι κόρες της την περασμένη Δευτέρα το πρωί ξεκίνησαν όπως κάθε μέρα για να πάνε στο σχολείο.

«Ήρθαν από τη δουλειά μου με τις σάκες τους και μου έφεραν τον μικρότερο γιο μου. Μου είπαν ότι πάνε στο σχολείο, τις χαιρέτησα και δεν είδα τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά τους», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα: Ποιοι θα πάρετε από 600 ευρώ περίπου στις 29 Μαρτίου;

Όταν έφτασε το λεωφορείο, με το οποίο επέστρεφαν τα κορίτσια από το σχολείο, η μητέρα τις περίμενε, αλλά εκείνες ήταν άφαντες. Αμέσως άρχισε να τηλεφωνεί στις φίλες τους, οι οποίες της είπαν ότι οι δύο αδελφές δεν πήγαν ποτέ στο σχολείο.

«Πήρα τηλέφωνο στο σχολείο και μου είπαν ακριβώς το ίδιο, ότι τα παιδιά δεν πήγαν σήμερα. Αμέσως πήγα στην αστυνομία και ενημέρωσα για την εξαφάνισή τους και αρκετά αργότερα ενημέρωσα και το Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί δεν γνώριζα τι έπρεπε να κάνω», είπε η μητέρα.

Οι δύο αδελφές, 17 και 16 ετών εξαφανίστηκαν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ όπως είπε η μητέρα τους δεν έχουν μπει και στους λογαριασμούς τους στο Facebook, κάτι που την έχει ανησυχήσει πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Άστραψε και βρόντηξε η Γωγώ! Τα καρφιά για τον Τζώρτζη και το δημόσιο άδειασμα! (video)

Η ίδια ρώτησε τις φίλες της για τις παρέες που έκαναν οι κόρες της, αν είχαν κάποιον δεσμό, κανείς όμως δεν της λέει τίποτα.

«Τις παρακαλώ και τις δύο αν με ακούνε να γυρίσουν πίσω. Τις αγαπώ πολύ, να γυρίσουν και δεν πρόκειται να τις μαλώσω ή να τους πω κάτι. Ο αδελφός τους ρωτάει συνέχεια για εκείνες και δεν ξέρω τι να του πω», είπε κλαίγοντας η μητέρα των δύο κοριτσιών.

Για τις δύο αδελφές έχει εκδοθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού και σε κινητοποίηση είναι όλες οι αρχές που ελπίζουν να τις βρουν σύντομα και να είναι και οι δύο καλά.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share