Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην αγκαλιά των γονιών τους έπεσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί! Τους είδαν για πρώτη φορά από κοντά στις φυλακές! (Video)

13 Μαρτίου 2018 21:19
Στην αγκαλιά των γονιών τους έπεσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί! Τους είδαν για πρώτη φορά από κοντά στις φυλακές! (Video)

Την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά, χωρίς το προστατευτικό τζάμι είχαν οι γονείς των δυο φυλακισμένων μας στρατιωτικών.

Την ίδια στιγμή η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη ξέσπασε στον Φώτη Κουβέλη που βρέθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα για να δει τις οικογένειες των δυο στελεχών.

Το ξέσπασμα της μάνας στον Φ. Κουβέλη

«Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της πρώην προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης!

Η μητέρα του Λοχία δεν αντέχει και ξεσπά. Ο Αρχηγός του Γενικού επιτελείου στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής την συγκρατεί, όπως και ο σύζυγός της Νίκος που ξαφνιάζονται από την αντίδραση της πονεμένης μάνας.

«Τα παιδιά είναι καλά και ο υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να 'ρθουν τα παιδιά γρήγορα», όπως λέει ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη, Νίκος.

«Τα παιδιά έπεσαν στην αγκαλιά μας»

Ο πόνος δεν αντέχεται, αλλά αυτή τη φορά οι γονείς έστω και για λίγο κατάφεραν στην μια ώρα που διήρκησε το επισκεπτήριο να δουν από κοντά τα παιδιά τους, χωρίς το τζάμι ασφαλείας.

Από την πλευρά της η Τουρκία κρατάει το φάκελο ανοιχτό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες και έτσι παρατείνεται η κράτησή τους, και εντείνεται η αγωνία των γονέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Μαχητές ή Διάσημοι πήραν την πρώτη νίκη; (Video)

«Τους εξήγησαν την κατάσταση όσο μπορούσαν καλύτερα μπορούσαν να είναι προετοιμασμένοι για τις επιπτώσεις της κράτησης, της διαδικασίας. Τώρα ήταν ευκαιρία να τους ενημερώσουν για την ακριβή κατάσταση. Έχει καντίνα και ένα από τα πρώτα πράγματα που πήραν ήταν μια μπάλα. Έχουν έναν χώρο όπως μάθαμε και γυμνάζονται, αθλούνται», λέει ο Χρήστος Κούκλατζης, θείος του λοχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα κινητά τους δεν έχει βρεθεί κάποιο υλικό το οποίο να στοιχειοθετεί την κατηγορία της κατασκοπίας. Την ίδια στιγμή ο Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία.

Συνεχίζεται το εμπάργκο προς την Τουρκία

Τα πρακτορεία στην Βόρεια Ελλάδα συνεχίζουν την πίεση προς την Τουρκία με την ακύρωση όλων των εκδρομών στην Κωνσταντινούπολη και την Αδριανούπολη.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share