Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είδηση - σοκ: Πέθανε ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός!

13 Μαρτίου 2018 11:16
Είδηση - σοκ: Πέθανε ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός!

Στα 51 του χρόνια έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού "Ακρόαμα" Άκης Σαμαρτζής.

Ο Ακης Σαμαρτζής υπέστη το περασμένο Σάββατο σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου. Εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

Δεν άντεξε όμως και το Σάββατο στις περίπου 14.00, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την δημοσιογραφική οικογένεια του Βόλου και την τοπική κοινωνία όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Ο Ακης Σαμαρτζής ήταν παντρεμένος. Στις 15.30 το μεσημέρι, η οικογένεια, οι συνεργάτες, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Άκη Σαμαρτζή.

Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, στις 3.30 το μεσημέρι, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 15.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Τραγική ειρωνεία: Όταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης μιλούσε για την... κηδεία του!

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Θλίψη και οδύνη σκόρπισε το άγγελμα του θανάτου του Άκη Σαμαρτζή.

Άνθρωπος της ελεύθερης ραδιοφωνίας και γνωστός επιχειρηματίας, ευτύχησε να έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες στο Βόλο. Ο άδικος θάνατος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του Άκη.

Προσέφερε πολλά στην ελεύθερη ραδιοφωνία και στην τοπική ενημέρωση με το Ράδιο Ακρόαμα. Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share