Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Τήνο: Βρέθηκε νεκρός ο δικηγόρος μετά από 4 μήνες

11 Μαρτίου 2018 16:37
Τραγωδία στην Τήνο: Βρέθηκε νεκρός ο δικηγόρος μετά από 4 μήνες

Η σορός του Μπομπ Μέγιερ 69 χρόνων, εντοπίστηκε τυχαία από επαγγελματία φωτογράφο κάτοικο της περιοχής Κοσσίνι, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το χαμό του. Ήταν σε προχωρημένη σήψη σε ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του.

Η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ αναγνώρισε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα. Η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Η ιστορία του Μπομπ και της συζύγου του που είχαν εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη για να ζήσουν στο κυκλαδίτικο νησί, είχε συγκινήσει ιδιαίτερα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστε τις ελιές για πάντα, με κάτι που όλοι έχετε στο ντουλάπι σας!

Ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε χαθεί το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, όταν έφυγε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του. Δύο μέρες αργότερα το όχημα εντοπίστηκε από οδηγό ενός απορριμματοφόρου, σε απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι. Δυστυχώς, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της συζύγου του, με την τραγική αυτή κατάληψη της εξαφάνισης.

Η ιστορία του Μπόμπ που επέλεξε την Τήνο για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι ξεχωριστή. Η σύζυγος του Γκέιλ που όλο αυτό το διάστημα ζούσε μέσα στην αγωνία, είχε μιλήσει στο «Τούνελ»τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα και το έπαθλο άλλου... επιπέδου!

Η επαφή της με την Τήνο ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων. Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα των φοιτητικών της χρόνων. Τον δικηγόρο Μπομπ Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν και πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

Πηγή: news247.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share