Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επισόδεια μετά την Πανβαλκανική πορεία!

10 Μαρτίου 2018 16:15
Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επισόδεια μετά την Πανβαλκανική πορεία!

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ξέσπασε ένταση, καθώς περίπου 300 άτομα έχουν κλειστεί μέσα στο κτήριο της Φιλοσοφικής και επιτίθενται με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σοκαριστική μαρτυρία της φοιτήτριας που επιτέθηκαν στου Φιλοπάππου: Μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για ένα κινητό»


Ταμπουρωμένοι μέσα στο κτήριο του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, είναι αυτή την ώρα εκατοντάδες άτομα που νωρίτερα συμμετείχαν στην Πανβαλκανική πορεία διεθνιστικής αλληλεγγύης, που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στο κέντρο της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Παίκτης ηττημένης ομάδας έκλεψε έπαθλο από την παραγωγή και το έφαγε στα κρυφά! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

Μετά το τέλος της πορείας, που ολοκληρώθηκε ειρηνικά και στην οποία συμμετείχαν περίπου 2.000 άτομα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ένα μεγάλο μέρος των διαδηλωτών, κατευθύνθηκε προς το Πανεπιστήμιο.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ξέσπασε ένταση, καθώς περίπου 300 άτομα έχουν κλειστεί μέσα στο κτήριο της Φιλοσοφικής και επιτίθενται με μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες στις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται απέξω.

https://youtu.be/0lV0i-7n0xA?t=3

Πηγή: news247.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share