Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Αθωώθηκε ο επιχειρηματίας που κατηγορούνταν για ασέλγεια στην κόρη του

9 Μαρτίου 2018 14:36
Σοκ στην Πάτρα: Αθωώθηκε ο επιχειρηματίας που κατηγορούνταν για ασέλγεια στην κόρη του

Η εν διαστάσει σύζυγος φέρεται να τον είχε κατηγορήσει προκειμένου να τον εκδικηθεί γιατί είχε φύγει απ' το σπίτι. Τελικά ο πατέρας, που κρίθηκε ομόφωνα αθώος, έμεινε πέντε χρόνια μακριά απ' τα παιδιά του

Πανηγυρικά αθώος, με ψήφους 7-0, κηρύχθηκε γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί απ' την εν διαστάσει σύζυγό του για ασέλγεια σε βάρος της τότε (το 2011) 3,5 ετών μεγαλύτερης κόρης τους.

Όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας αρνούνταν κατηγορηματικά τις κατηγορίες της συζύγου του, η οποία σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο φέρεται να ήθελε με αυτό τον τρόπο να τον εκδικηθεί γιατί είχε φύγει απ' το σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαλαβάνη- Βασάλος: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος! (video)

Τότε το Δικαστήριο με προσωρινή διαταγή είχε αποφασίσει να του απαγορεύσει να πλησιάσει καν τα παιδιά του, λόγω της βαριάς κατηγορίας που είχε. Έτσι δεν είχε δει τις κόρες του για πέντε χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η μεγάλη μετά βίας θα τον θυμάται και η μικρή ούτε που θα τον γνωρίζει.

Τελικά, το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πύργου έκρινε ότι ο πατέρας είναι αθώος.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα εξής στοιχεία:

Έκθεση ψυχιάτρου από τον οποίον εξετάστηκε ο κατηγορούμενος και η οποία τον έκρινε απόλυτα φυσιολογικό άνθρωπο χωρίς την παραμικρή ένδειξη «ανωμαλίας» πόσο μάλλον παιδεραστίας σε βάρος του ιδίου του παιδιού του.

Έκθεση παιδοψυχιάτρου η οποία αποδείκνυε πως το παιδί δεν είχε υποστεί την παραμικρή κακοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Λάρισα: Η φωτογραφία που ανέβασε η 28χρονη Πωλίνα 2 μήνες πριν τον θάνατό της και προκαλεί ανατριχίλα!

Έκθεση ιατροδικαστή η οποία αποδείκνυε πως το κοριτσάκι δεν είχε «αγγιχθεί» από κανέναν.

Η πλευρά της εν διαστάσει συζύγου επέμενε στις αρχικές καταγγελίες για παιδεραστία και ασέλγεια και κακοποίηση της κόρης τους, όμως οι ισχυρισμοί της γυναίκας απερρίφθησαν ομόφωνα ως απαράδεκτοι και αστήρικτοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share