Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: Ζευγάρι γλίτωσε από την πυρκαγιά στο club της Βραζιλίας και σκοτώθηκε σε τροχαίο!!! Μάθετε όλη την ανατριχιαστική ιστορία!!!

11 Φεβρουαρίου 2013
ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: Ζευγάρι γλίτωσε από την πυρκαγιά στο club της Βραζιλίας και σκοτώθηκε σε τροχαίο!!! Μάθετε όλη την ανατριχιαστική ιστορία!!!

Μία τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή την πυρκαγιά στη ντίσκο Kiss της Βραζιλίας με 238 νεκρούς. Η 21χρονη Τζέσικα ντε Λίμα Ρολ, μπορεί να γλύτωσε την τελευταία στιγμή από την φωτιά χάρη στον φίλο της, όμως σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο μαζί του.

Η Τζέσικα ήταν εκείνη που είχε βοηθήσει στη διοργάνωση του φοιτητικού πάρτι που έγινε στη ντίσκο «Kiss» της Βραζιλίας και από ένα φτηνό πυροτέχνημα μετατράπηκε σε ολοκαύτωμα με 238 νεκρούς.

Όταν εκείνη ντυνόταν για να πάει στο πάρτι, ο φίλος της της τηλεφώνησε και της ζήτησε να μην πάει γιατί όπως είπε «είχε ένα κακό προαίσθημα». Εκείνη δεν πήγε και παρακολούθησε από τις ειδήσεις συγκλονισμένη τη δραματική εξέλιξη που είχε το πάρτι,ευχαριστώντας παράλληλα τον φίλο της που της έσωσε τη ζωή.

Φαίνεται όμως πως η μοίρα τους ήταν προδιαγεγραμμένη, αφού την περασμένη Πέμπτη η ιστορία του ζευγαριού είχε τραγική κατάληξη. Η Τζέσικα είχε πάει να δει τον αγαπημένο της στην πόλη που σπούδαζε και το Σάββατο το βράδυ τα δυο παιδιά επέστρεφαν σπίτι με το αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά συγκρούστηκαν μετωπικά με ένα φορτηγό.

Η Τζέσικα πέθανε ακαριαία ενώ το αγόρι της που την επόμενη μέρα είχε γενέθλια έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share