Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 11/02/2013 by F’Ariel!

11 Φεβρουαρίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 11/02/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από ένα τρελό ΣΚ, λέω να κάνουμε μια πιο φευγάτη συζήτηση πρωί-πρωί.. Τι λέτε..?

Πιστεύετε στις προηγούμενες ζωές? Είναι απίστευτο όταν μεγαλώνεις και διαπιστώνεις κάποια χαρίσματα στον εαυτό σου, όταν αποκαλύπτονται ξαφνικά στη πορεία, δίχως να έχεις κάνεις κάτι, έτσι δεν είναι? Και για να σας πω το μεγάλο μου μυστικό, πρέπει να ήμουν μάγισσα, αλλιώς δεν εξηγείται το πράγμα.. Η σκούπα μου λείπει και το κάστρο! Αστειεύομαι εν μέρει όμως, γιατί τα φαινόμενα άλλα μαρτυρούν! Η δύναμη της καρδιάς και του μυαλού κάνουν τα πάντα! Τα αγνά συναισθήματα είναι το κλειδί και οι καλές προθέσεις! Η μαγεία όλη κρύβεται στα μάτια.. Ναι τέτοια μαγισσούλα θα ήμουν, όμως πονηρή και σκανδαλιάρα.. Μη ξεχνιόμαστε κιόλας..

Κριός
Δε ξεκινάει και με τις καλύτερες προδιαγραφές η εβδομάδα σας, αφού παίζει να συμβεί κάτι απρόοπτο και τα νευρικό σας σύστημα να χτυπήσει κόκκινο σε δευτερόλεπτα! Θα σας βάλουν κάτω και θα σας τα ψάλουν λιγάκι, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί και το σίγουρο είναι ότι θα έχετε άδικο και θα πρέπει να τους ακούσετε δίχως να βγάλετε τσιμουδιά! Καλό είναι να προσέξετε τα λόγια σας και τις μεγάλες αποφάσεις!

Ταύρος
Καλό σήμερα είναι να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας, δίχως να περιμένετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν ή να γίνουν θαύματα! Μην αργήσετε να κάνετε τη διαπίστωση και χάσετε το χρόνο σας άδικα! Από το πρωί, ξεκινήστε δυναμικά και αν κανείς φιλοτιμηθεί να μπει στο παιχνίδι, τότε καλοδεχούμενος! Λεφτά πάλι δε παίζουν, πάλι τα ψυχολογικά σας, πάλι η αβεβαιότητα, όμως κάτι καλό θα έρθει... Υπομονή!

Δίδυμος
Φτιάχνει το τοπίο για εσάς, σιγά-σιγά όμως, γιατί έχετε διαλέξει το δύσκολο δρόμο και μη περιμένετε θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να συναντήσετε φίλους που έχετε καιρό να δείτε, ή γνωστούς και γενικά να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να φτιάξετε λίγο τις σχέσεις σας με τον κόσμο! Αν ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί καλό είναι να επιλέξετε ένα για σήμερα, αλλιώς μια τρύπα στο νερό!

Καρκίνος
Μια μέρα αρκετά καλή θα έλεγα, αφού θα νιώθετε αρκετά δυνατοί, έτοιμοι να παλέψετε με τα θηρία, εκεί έξω! Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη και κοιτάξτε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας βασανίζουν καιρό τώρα! Προσοχή στις νέες προτάσεις! Ίσως να θέλουν να σας εξαπατήσουν! Το ταίρι σας, ίσως σας κάνει μια έκπληξη απόψε! Ένα δώρο, μια ρομαντική έξοδο, πάντως θα κάνει τα πάντα για να το ξανά αγαπήσετε..!!

Λέων
Τις ημέρες αυτές το σύμπαν είναι με το μέρος σας, για αυτό δε πρέπει τίποτα να αφήσετε στη τύχη! Το να επιτύχετε τους στόχους σας είναι τόσο κοντά, για αυτό αφήσετε ακόμα και τους φίλους σας, να σας βοηθήσουν! Το μυστικό είναι ένας καλός διάλογος! Σύντομα θα δείτε και μια αύξηση, για αυτό δε πρέπει να το αφήσετε τώρα που παίζει! Ερωτικά σας έχει πιάσει πάλι κάτι το αρνητικό, ένας κακοηθέστατος εγωισμός, που και τα δυο μαζί, τσακίζουν κόκαλα!

Παρθένος
Με κάτι πρέπει να τρώγεστε, αλλιώς δεν έχει ενδιαφέρον η ημέρα σας! Μπορεί επαγγελματικά να είστε μια ανάσα από το να ολοκληρώσετε το έργο σας, όμως κάποιες καθυστερήσεις θα σας κάνουν να εκραγείτε και να παραφερθείτε! Πατήστε φρένο γιατί δεν έχουν όλοι την όρεξή σας! Λύνονται όμως οι οικογενειακές παρεξηγήσεις, εν ολίγοις σας συγχωρούν για την απάθειά σας! Προσοχή στα έξοδα! Μη ξεφεύγετε για ψυχολογικούς λόγους!

Ζυγός
Πάρτε το απόφαση από νωρίς το πρωί, ότι το χρόνο σας θα τον φάτε όλον στις δουλειές σας και στο να βοηθήσετε κάποιους φίλους που σας έχουν ανάγκη! Μη βιαστείτε να τελειώσετε γιατί θα γίνουν λάθη και μετά θα χαλάσει η συνταγή και φτου πάλι από την αρχή! Θα σας πιάσει μια μανία να ξεπαραδιαστείτε, αφού τα υλικά αγαθά και οι απολαύσεις, είναι αυτά που θα σας παρασύρουν! Το νου σας..

Σκορπιός
Παράξενη η συμπεριφορά σας σήμερα και δε βλέπω να τη βγάζετε καθαρή! Θα σας εκνευρίσουν διάφοροι με τα λόγια τους και αν και θα πρέπει να αποφύγετε να δώσετε συνέχεια, εσείς θα το στάξετε το δηλητήριο! Καυγάδες με συναδέλφους, με το σύντροφό σας και η παρεξήγηση θα πάει σύννεφο! Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε!! Καιρός να διώξετε κάποιους ανθρώπους από τη ζωή σας! Κάτι νέο έρχεται και πολύ σέξι..

Τοξότης
Σήμερα θα μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ μπούρου-μπούρου! Μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους πάντες, να σας καταλάβουν και φυσικά να γίνει το δικό σας! Μη πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίσετε να ζητάτε τα παράλογα! Όπου χρειάζεται θα υποχωρήσετε και θα δείξετε εσείς τον άλλο το δρόμο! Καλό είναι να μη βάλετε τη τζίφρα σας πουθενά, γιατί ίσως σας εξαπατήσουν στα καλά καθούμενα!

Αιγόκερως
Μια μέρα αρκετά παλαβή σας ξημέρωσε! Τίποτα από όσα έχετε προγραμματίσει για σήμερα, δε θα καταφέρετε να κάνετε! Κάτι θα προκύψει, μια αναστάτωση, λόγια, παρεξηγήσεις και εσείς κάπου στη μέση! Καλό είναι να μη μιλήσετε καθόλου, αφήστε τους τρελούς να εκτονωθούν και μετά θα δείξει το πράγμα! Κάποιες αλλαγές προκύπτουν στη δουλειά σας, ακολουθήστε το νέο μονοπάτι και όπου σας βγάλει..!!

Υδροχόος
Χρειάζεστε αλλαγές επειγόντως! Έχετε αρχίσει και βαριέστε τα πάντα στη ζωή σας και υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που συνεχίζουν να θέλουν να σας βγάλουν τα μάτια, για αυτό πάρτε τα ηνία της ζωής σας και καθαρίστε το τοπίο! Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα πρέπει να σας βρουν με νέα μυαλά, νέους ανθρώπους και γενικότερα νέες καταστάσεις! Κάντε την ανατροπή, άλλωστε ευκαιρίες πάντα δίνετε στους άλλους.. Καιρός να χαρείτε και εσείς λιγάκι..

Ιχθύες
Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για εσάς. Το κεφάλι σας είναι γεμάτο από ιδέες και εσείς θα κάνετε τα πάντα για να τις υλοποιήσετε! Βάλτε μια τάξη στη ζωή σας, αφού τα έχετε ρημάξει όλα το τελευταίο καιρό! Πετάξτε ότι σας χαλάει και βρείτε καινούριο παιχνιδάκι, για να έχετε κάτι να ασχολείστε! Κάντε αλλαγές, φέρτε το διαφορετικό στη ζωή σας και κλείστε κάποιες συμφωνίες που θα κάνουν την ανατροπή!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share