Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλαλούμ με τις κατηγορίες για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς! (Video)

5 Μαρτίου 2018 20:50
Αλαλούμ με τις κατηγορίες για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς! (Video)

Θολό παραμένει το θέμα των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι παραμένουν έγκλειστοι στη φυλακή της Αδριανούπολης, μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής τους.

Συγκεκριμένα, το βασικό θέμα είναι αν τελικά αντιμετωπίζουν ή όχι την κατηγορία της κατασκοπείας.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η ανταποκρίτρια του σταθμού στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, επισήμως δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Power of love! Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε κόκκινη κάρτα σε παίκτη! Ο λόγος για τον...

Υπάρχει μια αρχική εισήγηση του Τούρκου εισαγγελέα που ζήτησε την προφυλάκισή τους για δύο κατηγορίες: για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη και για απόπειρα κατασκοπείας. Το πταισματοδικείο δεν ήταν σε θέση να εξετάσει κατ' ουσίαν τις κατηγορίες.

Έπρεπε να αποφασίσει μόνο για την προφυλάκιση και όπως μεταδίδεται στα τουρκικά ΜΜΕ, βασίστηκε μόνο στην κατηγορία που αφορά στην είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, δηλαδή δεν αποδέχθηκε την δεύτερη πρόταση του εισαγγελέα περί κατασκοπείας, γιατί ακόμα ερευνώνται στοιχεία όπως τα κινητά τηλέφωνα των στρατιωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Panorama: To άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε η Χατζίδου! Δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς της...

Αυτό, όπως ανέφερε η Μαρία Ζαχαράκη, δεν σημαίνει ότι όταν συνταχθεί το επίσημο κατηγορητήριο, ο εισαγγελέας δεν θα επιμείνει στην κατασκοπεία. Θα πρέπει όμως να το βασίσει σε στοιχεία που θα βρει .

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share