Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Το νέο αποτύπωμα στο παράθυρο του αυτοκινήτου που ανήκει... (video)

5 Μαρτίου 2018 15:14
Αποκάλυψη - βόμβα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Το νέο αποτύπωμα στο παράθυρο του αυτοκινήτου που ανήκει... (video)

Μέρα με την ημέρα νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Αν και αρχικά η αστυνομία είχε εκφράσει την εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για αυτοχειρία, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, συνέταξε έκθεση-καταπέλτη 42 σελίδων, στην οποία κάνει ξεκάθαρα λόγο για σκηνοθετημένη αυτοχειρία, με τουλάχιστον δυο δράστες.

Μια από τις παρατηρήσεις που είχε κάνει στην έκθεση των 42 σελίδων ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, έκανε λόγο για ένα ύποπτο ίχνος στο πίσω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Στη νέα φώτο-ντοκουμέντο που έφερε σήμερα στην δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βλέπουμε ένα δεύτερο ίχνος από παπούτσι το οποίο είναι στον «ουρανό» του αυτοκινήτου και πάνω από το δεξί πίσω τζάμι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αναλυτικές προβλέψεις για τα δεκαήμερα των ζωδίων για τον μήνα Μάρτιο!

Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι αποτύπωμα από παπούτσι και μοιάζει σαν αυτά τα τρακτερωτά μποτάκια που φοράμε. Πιθανότατα εφόσον είναι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου και βρέθηκε η Ειρήνη, το αποτύπωμα αυτό ανήκει στην 44χρονη. Το ένα είναι στο τζάμι και το άλλο πάνω στην οροφή.

Το εν λόγω αποτύπωμα, ανιχνεύτηκε από τον Αναστάσιο Δέδε, ειδικό πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια, με ειδικό φακό πολύ δυνατού χρώματος.

Ο Αναστάσιος Δέδες έχει κι άλλα στοιχεία-φωτογραφίες που ακόμα και στον δικηγόρο της οικογένειας τα αποκαλύπτει με το σταγονόμετρο, καθώς προσέχει πολύ έως ότου το ένα στοιχείο «δέσει» με το άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόγραμμα που επιστρέφει σήμερα στην ελληνική τηλεόραση μετά από 5 χρόνια και θα βαρέσει 80αρια στην τηλεθέαση!

Στην εκπομπή μίλησε επισης και ο κος Γκουρμπάτσης, ο οποίος ξεκαθάρισε κάποια πράγματα ακόμα:

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε κι άλλο ή άλλα άτομα εκτός από την Ειρήνη Λαγούδη και αυτό φαίνεται από το ίχνος καύσης που έχει αφήσει η αιθάλωση στην πόρτα του οδηγού. Αυτό σημαίνει πως όταν σβήστηκε από μόνη της η φωτιά από έλλειψη οξυγόνου, άνοιξε την πόρτα, εξήλθε ο καπνός άφησε το ίχνος αιθάλωσης στον ουρανό και στο αμάξωμα, και η πόρτα ξαναέκλεισε αφού -κατά την άποψή μου-, μετακινήθηκε το θύμα. Επειδή ειπώθηκε ότι μπορεί το τζάμι του οδηγού να ήταν κάποια εκατοστά ανοιχτό, είμαι κατηγορηματικός. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν ήταν κατεβασμένο έστω και λίγο το τζάμι, ο καπνός εξερχόμενος, θα άφηνε ίχνος καύσης διαφορετικό από το συγκεκριμένο. Θα άφηνε μόνο στον ουρανό και εξωτερικά στο πάνω μέρος της πόρτας του οδηγού.Το συγκεκριμένο ίχνος καύσης δεν έχει να κάνει με το ότι η ζώνη του οδηγού βρέθηκε εκτός οχήματος γιατί το πάχος της είναι 1-2 χιλιοστά το πολύ και αυτό δεν επηρεάζει τη στεγανοποίηση της πόρτας στο πάνω μέρος. Δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγε ο καπνός εξαιτίας της ζώνης» δήλωσε, προσθέτοντας πως:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βίλα των 17.000.000 ευρώ στο Καβούρι! Θα πάθετε «εγκεφαλικό» μόλις δείτε το εσωτερικό του! (photos)

«Όλα τα ίχνη καύσης δίνουν πολύ σημαντικές πληροφορίες στους ειδικούς», καθώς μπορούν να καταλάβουν πόσο φυσούσε εκείνη την ημέρα, ακόμα και την κατεύθυνση που είχε ο άνεμος.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share