Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτών: Τους επισκέφτηκαν στην Τουρκία οι γονείς τους! (photos)

5 Μαρτίου 2018 13:04
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτών: Τους επισκέφτηκαν στην Τουρκία οι γονείς τους! (photos)

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Ανδριανούπολης κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο σε τουρκικό έδαφος. Ο 25χρονος υπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και 29χρονος, λοχίας Μηχανικού Δημήτρης Κουκλατζής που υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι», βρίσκονται προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη από την περασμένη Παρασκευή και η τύχη τους θα κριθεί σήμερα στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ελληνική πλευρά μέσω των Τούρκων δικηγόρων που διόρισε το Ελληνικό Προξενείο κατέθεσε αίτημα στην τουρκική δικαιοσύνη για να δικαστούν κανονικά οι δυο στρατιωτικοί αλλά ταυτόχρονα να αφεθούν ελεύθεροι ωσότου οριστικοποιηθεί η ετυμηγορία του τουρκικού δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Παίκτης του Survivor μπαίνει στο Power of Love; Η αποκάλυψη του ίδιου!


Την ίδια στιγμή, οι γονείς και των δυο συλληφθέντων στρατιωτικών, όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό υλικό, βρίσκονται ήδη στο δικαστικό μέγαρο έχοντας πρώτα επισκεφτεί τα παιδιά τους όπως προαναφέραμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών.

Κατά την διάρκεια του ολιγόλεπτου επισκεπτηρίου είχαν την δυνατότητα να παραδώσουν τα παιδιά τους πολιτικά ρούχα με τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον των δικαστών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Χτύπησε "κόκκινο" το Survivor χωρίς ανταγωνισμό! Δείτε τι νούμερα σημείωσε...

Οι δυο αξιωματικοί κρατούνται στην ίδια πτέρυγα με τον με τον πρώην ηγέτη της φιλοκουρδικής αντιπολίτευσης, Σελαχατίν Ντεμιρτάς. Ο Ντεμιρτάς αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισύρουν κάθειρξη έως και 142 ετών, καθώς κατηγορείται για διασυνδέσεις με τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες με την επόμενη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του να έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου.

Σήμερα, πάντως, δεν αναμένεται να βγει απόφαση και νεότερα υπολογίζεται να υπάρξουν μέχρι την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το μεγάλο ψέμα που νομίζαμε για αλήθεια τόσο καιρό!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share