Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-βόμβα από την Αγγελική Νικολούλη για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί! (Video)

2 Μαρτίου 2018 21:02
Αποκάλυψη-βόμβα από την Αγγελική Νικολούλη για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί! (Video)

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για τον άνθρωπο που πραγματοποίησε τις δολοφονικές επιθέσεις στους οδηγούς ταξί στην Αττική έκανε η Αγγελική Νικολούλη, λέγοντας πως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιάσει μια μαρτυρία-βόμβα.

«Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του νεαρού αριστοκράτη-δολοφόνου. Πήγα στο Καστρί, εκεί που σταμάτησε το πρώτο ταξί, επιβιβάστηκα και εγώ στο ίδιο, βρήκα δηλαδή τον νεαρό οδηγό, το πρώτο θύμα του (σ.σ. μανιακού). Ακολουθήσαμε την ίδια διαδρομή και εκεί στη Μαυρομιχάλη στο Κεφαλάρι πάγωσε κυριολεκτικά το αίμα μας με αυτό που αποκαλύφθηκε…», είπε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Αλέξανδρος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ζωής Ανδρονικίδου μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι! Το νέο λουκ και τα ράστα!

«Φαίνεται πλέον από πού βγήκε ο νεαρός δολοφόνος , πώς βγήκε και τι έκανε πριν από την πρώτη επίθεση. Και αυτά ας τα ακούσουν αυτοί που τα καλύπτουν, πιστεύοντας ότι έτσι τον προστατεύουν…» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη αφήνοντας υπονοούμενα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share