Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο Λας Βέγκας: Γυναίκα εισέβαλε σε δημοτικό κρατώντας τσεκούρι!

1 Μαρτίου 2018 12:28
Σοκ στο Λας Βέγκας: Γυναίκα εισέβαλε σε δημοτικό κρατώντας τσεκούρι!

Ψυχικά άρρωστη γυναίκα, στο Λας Βέγκας, συνελήφθη όταν εισέβαλε πηδώντας το φράχτη σε ένα δημόσιο δημοτικό, κρατώντας στα χέρια της ένα τσεκούρι. Ο αστυνομικός Eric Leavitt δήλωσε ότι την Τετάρτη η Kisstal Killough φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια κάποιου ναρκωτικού και απειλούσε να τους σκοτώσει όλους, πριν μπει στην φυλακή λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Άγρια επίθεση της Φαρμάκη στην Σπυροπούλου με χαρακτηρισμούς! Διαβάστε το γιατί!

Leavitt αναφέρει ότι η Killough ζει κοντά στο δημοτικό "Tom Williams" και οι γείτονες μαζί με τους υπέυθυνους του σχολείου φώναξαν την αστυνομία όταν την είδαν να περπατάει κρατώντας ένα τσεκούρι στο χώρο στάθμευσης, ενώ περίπου 200 παιδιά βρισκόντουσαν στο προάβλιο χώρο.

Ένας αστυνομικός που έκανε περιπολία στην περιοχή έφτασε ένα λεπτό αργότερα, διατάζοντας την Killough να κατέβει από τον φράχτη, υπογραμμίζει το Las Vegas Review-Journal. Η γυναίκα συμμορφώθηκε και συνελήφθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Mας βγήκε... θρήσκος ο Φραουλίτσας! Η προσευχή και το βλέμμα... στο άπειρο!

"Ήταν πολύ τρομαχτικό" δήλωσε μαθητής της 4ης δημοτικού Gael Duarte στο AZfamily.com. "Άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει"Θα σας σκοτώσω". Είδα μια γυναίκα να φωνάζει σε όλους μας με ένα τσεκούρι δίπλα της.

Σύμφωνα με τον Leavitt, η ύποπτη έμοιαζε να έχει ψυχικά προβλήματα.

Η Killough κρατείται μέχρι να διεξαχθεί η δίκη στην οποία αναμένεται να έχει δικηγόρο, που θα την εκπροσωπήσει για το αδίκημα της επίθεσης με όπλο και πλημμελών παραβιάσεων.



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share