Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτες εικόνες από την σφοδρή χιονοθύελλα που «σάρωσε» το Λονδίνο! (Photo & Video)

28 Φεβρουαρίου 2018 15:12
Απίστευτες εικόνες από την σφοδρή χιονοθύελλα που «σάρωσε» το Λονδίνο! (Photo & Video)

Απίστευτες εικόνες έρχονται από το Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται στο «μάτι» της χιονοθύελλας που πλήττει ολόκληρη τη Βρετανία, με το κύμα ψύχους να είναι το ισχυρότερο τα τελευταία 27 χρόνια.

Η χιονοθύελλα χτύπησε την πρωτεύουσα αργά το απόγευμα της Τρίτης με ισχυρούς ανέμους και πυκνή χιονόπτωση, με τους πολίτες να περιγράφουν ότι «ήταν αδύνατο να δεις πέρα από τη μύτη σου».

Τα διάσημα αξιοθέατα της βρετανικής πρωτεύουσας «ντύθηκαν» στα λευκά και οι Λονδρέζοι δεν έχασαν ευκαιρία να «ανεβάσουν» φωτογραφίες, τόσο από αυτά, όσο και από πάρκα που έχουν γεμίσει χιόνι, καθότι αποτελεί μία σπάνια εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Μαρτίου από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια! (video)

Ωστόσο, παρά το εντυπωσιακό του τοπίου η μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας για πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια σήμανε «κόκκινο» συναγερμό για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, καθώς οι χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Τα νοσοκομεία έχουν ακυρώσει προγραμματισμένα ραντεβού και επεμβάσεις, λόγω της χιονοθύελλας που έχει προκαλέσει «έμφραγμα» στους δρόμους της χώρας από το πρωί με τις θερμοκρασίες να κατρακυλούν κάτω από το μηδέν ελέω του «Τέρατος εξ Ανατολής», όπως περιγράφουν το κύμα κακοκαιρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και η υπόθεση στις... ΗΠΑ! Αποκαλύψεις "φωτιά"!

Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για ποσότητα χιονιού που μπορεί να φτάσει τα 40 εκατοστά, ενώ δρόμοι έχουν κλείσει, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς και των σιδηροδρόμων. Παράλληλα, σημειώνονται και μεγάλης διάρκειας διακοπές ρεύματος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share