Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 08/02/2013 by F’Ariel!

8 Φεβρουαρίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 08/02/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Παρασκευή, μια ανυπόφορη εβδομάδα φεύγει και έρχεται το γλυκό Σαββατοκύριακο!

Πραγματικά δε τη παλεύω άλλο και βρίσκομαι σε μια φάση που θέλω να πάρω τα βουνά! Μπορώ να δηλώσω δημοσίως ότι το μάτι γυαλίζει και το ξωτικό μόνο romance δε βγάζει αυτή τη στιγμή.. Όμως το χαμόγελο έσκασε, όταν αντίκρισα μια φωτογραφία πρωί-πρωί, έτσι στα ξαφνικά! Μια εικόνα με πολλαπλή έννοια και πολύ τρέλα! Ναι αυτά μου αρέσουν γιατί μου θυμίζουν ποια είμαι, τι θέλω, γιατί υπάρχω και πώς βλέπω τη ζωή μου γενικότερα! Η ηλικία είναι ένα νούμερο, η ψυχή και το μυαλό μας οδηγούν! Εμείς επιλέγουμε αν θέλουμε να ζήσουμε για πάντα νέοι, με πολύ έρωτα και τρέλα.. Τέτοιο ξωτικό είμαι...

Καλό ΣΚ σε όλους..

Κριός
Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ηρεμία στη ζωή σας! Έχετε κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε στο τέλος αυτά που θέλετε! Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, παραμείνετε εκεί που είστε και από εκεί θα έρθει το καλό! Μια απάντηση που περιμένετε θα τη λάβετε και θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Αποφύγετε τις ερωτικές συζητήσεις που καταλήγουν στα λάθη του παρελθόντος!

Ταύρος
Το ξέρουμε ότι το νευρικό σας σύστημα είναι σε άθλια κατάσταση, όμως καλό είναι να αφήσετε τη σημερινή ημέρα να κυλήσει ήρεμα! Αν έχετε θέματα με τους συναδέλφους σας καλύτερα να τα λύσετε με έναν διάλογο, παρά να βγείτε από τα ρούχα σας, γιατί σίγουρα θα πέσει ξύλο! Για τους ερωτικά πικραμένους της παρέας, καλό είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας και να πείτε το αντίο. Μη το λιβανίζετε άλλο το θέμα, κακό στον εαυτό σας κάνετε και τίποτα άλλο!

Δίδυμος
Μη βιαστείτε να πάρετε σήμερα τις αποφάσεις σας κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς για αυτό κάντε λίγο υπομονή! Παίζει μέχρι το μεσημεράκι να έχετε μια μικρή εικόνα του τι θα σας συμβεί, ένα τηλεφώνημα, κάποιο μήνυμα, πάντως το νου σας γιατί έρχεται! Καλό είναι να βρεθείτε με φίλους, να συζητήσετε και να αφήσετε τη κλάψα και τη κακομοιριά! Να έχετε κατά νου ότι πάντα μετά από μια μπόρα σκάει το ουράνιο τόξο και πλησιάζει η σειρά σας!

Καρκίνος
Μια μέρα που θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους! Μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να το κάνετε, όμως είναι αναγκαίο κακό! Θα τη νιώσετε τη δυσφορία προς το μεσημεράκι, για αυτό τελειώσετε τις δουλειές σας νωρίς και κάντε την. Τα επαγγελματικά σας επιτέλους τα έχετε φέρει εκεί που θέλετε, όμως λίγη οικονομία δε βλάπτει. Έχετε ξεπαραδιαστεί το τελευταίο καιρό και συνεχίζετε ακάθεκτα.. Πατήστε φρένο γιατί σας βλέπω με δανεικά..!!

Λέων

Χαμογελάστε γιατί από εδώ και πέρα έρχονται πολύ ωραίες ημέρες για εσάς! Ότι έγινε-έγινε, δε χρειάζεται να συνεχίσετε να στεναχωριέστε! Μη ξεχνάτε κάθε εμπόδιο για καλό! Επαγγελματικά όλα πηγαίνουν όπως εσείς θέλετε και φεύγουν τα γκρίζα σύννεφα! Λίγο το μυαλό σας στα λεφτά ας πάει, αφού νιώθετε κάπως αδικημένοι, μετά από τόση προσπάθεια. Ζητήστε αυτά που αξίζετε, τουλάχιστον θα σας ακούσουν! Ερωτικά λίγο προσοχή, γιατί εάν έχετε τη φωλιά σας λερωμένη, παίζει και να σας πιάσουν! Αφήστε τα κρυφά ραντεβού για μια άλλη ημέρα!

Παρθένος
Άσχημη ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα προκύψουν διάφορα εμπόδια και δε θα καταφέρετε να τηρήσετε το πρόγραμμά σας, έτσι όπως είχατε κανονίσει! Δε πειράζει, καλύτερα, γιατί από μόνη της η ημέρα κρύβει παγίδες και πολύ κακές επαγγελματικές συμφωνίες! Όσοι καταφέρετε να φτάσετε στο προορισμό σας, καλύτερα να γυρίσετε πίσω! Δε χρειάζεται να νευριάσετε με ότι σας συμβαίνει, μερικές φορές το σύμπαν προφυλάσσει τα πλάσματά του, από όλο το κακό! Κλείστε την ημέρα σας όσο ανώδυνα γίνεται!

Ζυγός
Σήμερα θα ξεπροβάλει το τρίτο μάτι που λέμε και θα καταφέρετε να κατανοήσετε τι πραγματικά ζητούν οι δικοί σας άνθρωποι από εσάς! Βάλτε προτεραιότητες και καλύτερα να κλείνετε τα θέματά σας ένα-ένα, παρά να μείνουν όλα στη μέση! Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής σας, για αυτό το νου σας μη τα σκατώσετε πάλι! Όσοι είστε σε σχέση θα το φάτε το φλας και θα πείτε το αντίο! Μήπως να το ξανά σκεφτόσασταν? Το νου σας γιατί επιστροφή δε θα υπάρξει!! Πόσες φορές θα σας συγχωρέσουν, μου λέτε..??

Σκορπιός

Είναι μια μέρα που πιστεύω θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Η προσωπική σας ζωή είναι αυτή που σας βασανίζει το τελευταίο καιρό έντονα, θα έλεγα, όμως δε κάνετε τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο! Έχει κολλήσει ο εγκέφαλός σας στο απαγορευμένο και τίποτα και κανείς άλλος δεν έχει σημασία για εσάς! Το κακό είναι ότι θα θελήσετε σήμερα να λύσετε τις διαφορές σας, με αποτέλεσμα να πείτε λόγια που θα στάζουν δηλητήριο και μετά το τέλος! Μη πιέζετε καταστάσεις! Μη περιμένετε απαντήσεις που δε παίζουν! Επιλογή σας είναι το σκηνικό αυτό!

Τοξότης
Μια μέρα που πρέπει οπωσδήποτε να αράξετε και να την αφήσετε να πάει όπου εκείνη έχει σχεδιάσει! Όλο το σύμπαν συνεχίζει να είναι υπέρ σας, για αυτό να περιμένετε απαντήσεις πολύ χαρούμενες και νέα για καινούρια επαγγελματικά ζητήματα! Μην ανοίξετε νέες τρύπες, δεν υπάρχει λόγος! Καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τους δικούς σας ανθρώπους και με τη σχέση σας, που πάλι είναι έτοιμη να φύγει! Ίσα που το προλαβαίνετε το άτομο στη πόρτα! Είναι στα αλήθεια αυτό που επιθυμείτε, ή όχι??

Αιγόκερως
Κάτι σας βρωμάει στο περίγυρό σας, κάποιος δε σας τα λέει καλά και σήμερα επιτέλους θα το μυριστείτε το θέμα και ίσως να γίνει το έλα να δεις! Συμβαίνουν διάφορα τριγύρω σας και καλό είναι να τα αντιληφθείτε άμεσα γιατί θα σας δείξουν πιο δρόμο πρέπει να διαλέξετε από εδώ και πέρα! Το να καθίσετε τιμωρία στη γωνία, δεν έχει καμία έννοια! Τα ερωτικά σας είναι το επόμενο βάσανό σας, αφού η αρκούδα θέλει να μπει σε χειμερία νάρκη και δε την αφήνουν! Μιλήστε, μπας και σας καταλάβουν!

Υδροχόος
Επιτέλους ξυπνήσατε από τον ύπνο τον βαθύ και διαπιστώνετε σιγά-σιγά, ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι δικοί σας που σας ζηλεύουν και θέλουν προφανώς το κακό σας! Βρείτε τρόπο να τους διώξετε από τη ζωή σας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς πολλές εξηγήσεις! Βάλτε στη θέση τους μερικούς και αν σας βγει με τη κάκιστη συμπεριφορά σας, δε πειράζει! Η στεναχώρια που νιώθετε είναι μεγαλύτερη! Είστε άτομο αγαπητό, σίγουρα με πολλούς φίλους και γνωστούς! Πλησιάστε τους και πείτε μια γλυκιά κουβέντα!!

Ιχθύες
Η ημέρα του τρελού θα έλεγα και της ψυχασθένειας! Θα προκύψουν διάφορα γεγονότα και ευχάριστα και δυσάρεστα που από τη μια θα είστε μια χαρά από την άλλη όμως το νευρικό σας σύστημα θα γίνει σμπαράλια! Μη ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δε φταίνε και κοιτάξτε να δείτε από πού πηγάζει όλο αυτό! Από την άλλη θα νιώθετε αρκετά δυνατοί, νέες ιδέες υπάρχουν και οι αλλαγές είναι αναπάντεχες! Δεν είναι περίοδος για να αναλώνεστε σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν! Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share