Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αθώοι και οι 36 κατηγορούμενοι για τις μετοχές- φούσκες στο σκάνδαλο του '99

28 Φεβρουαρίου 2018 12:59
Αθώοι και οι 36 κατηγορούμενοι για τις μετοχές- φούσκες στο σκάνδαλο του '99

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελες Εφετείο μετά από πολύμηνη διαδικασία οι 36 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τις μετοχές «φούσκες» η διερεύνηση του οποίου άρχισε το 1999.

Με πλειοψηφία 2-1 , το δικαστήριο απάλλαξε τους εμπλεκόμενους από τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, με έναν εκ των δικαστών να έχει αντίθετη άποψη, κρίνοντας ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να καταδικαστούν κατά περίπτωση και για τις δυο πράξεις.

Υπέρ της ενοχής των κατηγορουμένων είχε ταχθεί στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κυρία Αθηνά Θεοδωροπούλου, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι ενήργησαν με δόλο και πως ορθά ο Άρειος Πάγος είχε ασκήσει αναίρεση σε βάρος της απόφασης του πρώτου δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love - αποκλειστικό: Πόσο αληθινή είναι η "σχέση" του Δώρου και της Αθηνάς; Πότε ήρθαν κοντά και δεν έδειξαν οι κάμερες;

Η απαγγελία της σημερινής απόφασης έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους παρόντες κατηγορουμένους, οι οποίοι βρέθηκαν σε μια δικαστική αίθουσα με σπασμένη τζαμαρία , η οποία είχε καλυφθεί με μουσαμά, μετά την πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share