Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Μωρό, Μωρό!" - Σοκάρει η μαρτυρία του ρακοσυλλέκτη που εντόπισε το νεκρό βρέφος στον κάδο στην Πετρούπολη!

27 Φεβρουαρίου 2018 12:49

Ένας άνδρας φέρεται να πέταξε στον κάδο σκουπιδιών στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας το βρέφος που βρέθηκε νεκρό από έναν ρακοσυλλέκτη τη Δευτέρα στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή», ο άνδρας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να προσεγγίζει τον κάδο και να αφήνει μια σακούλα ίδια με αυτή, μέσα στην οποία βρέθηκε το νεκρό βρέφος.

Ο ίδιος άνδρας φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στη συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Νέο επίδομα που θα πάρετε πριν το Πάσχα και αγγίζει τα 6.000 ευρώ!

Η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής
Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της εύρεσης του νεκρού βρέφους στον κάδο απορριμμάτων στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο κάτοικος της περιοχής βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης εντόπισε το βρέφος στα σκουπίδια. Ο σοκαρισμένος άνδρας φώναξε «μωρό, μωρό!» και ο κάτοικος της περιοχής κατέβηκε να δει αν όντως πρόκειται για μωρό. Δυστυχώς, δεν ήταν κούκλα, αλλά ένα νεκρό μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια σακούλα.

Βγάζοντάς το από τη σακούλα, διαπίστωσαν αφενός ότι το βρέφος ήταν νεκρό, αφετέρου ότι στο στόμα του υπήρχαν χαρτοπετσέτες.

Οι έρευνες για τη σοκαριστική υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share