Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

19χρονη πεθαίνει σε τρακάρισμα: 24 ώρες μετά, η μητέρα της βρίσκει το κινητό της στα συντρίμμια και…

27 Φεβρουαρίου 2018 10:15
19χρονη πεθαίνει σε τρακάρισμα: 24 ώρες μετά, η μητέρα της βρίσκει το κινητό της στα συντρίμμια και…

H Angelina Holloway, 19, ήταν όπως κάθε άλλη κοπέλα της ηλικίας της – αλλά με εξαιρετικά ευγενική καρδιά.Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Δούλευε με παιδιά στην εκκλησία της, για παράδειγμα.

Σπούδαζε επίσης ψυχολογία και ήθελε να δουλέψει στο σύστημα υγείας ή στην εκπαίδευση. Η Angelina είχε καινούργια δουλειά και καινούργιο αγόρι. Ανυπομονούσε να πάει σε ένα ταξίδι στην Uganda και πρόσφατα είχε βγάλει την visa της.

Ήθελε μία μέρα να υιοθετήσει και ένα παιδί. Ήθελε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Αλλά όλα αυτά – όλα τα όνειρα και τα μελλοντικά σχέδια – κόπηκαν ξαφνικά.

Η Angelina Holloway, 19, πέθανε σε ένα φρικτό ατύχημα αφού βγήκε έξω από τον δρόμο στην πόλη Floral της Φλόριντα. Γυρνούσε σπίτι από την δουλειά όταν έχασε τον έλεγχο του αμαξιού της και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την Ειρήνη Λαγούδη: Το μεγάλο ψέμα για το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή!

Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που η Angelina πέθανε ακαριαία.

«Με είχε πάρει νωρίτερα τηλέφωνο και μου είπε πως θα δούλευε διπλή βάρδια,» είπε η Marvalene Corlett, η μητέρα της. «Εγώ της είπα απλά να προσέχει και πως την αγαπάω.»

Η Angelina έφυγε από την δουλειά της στις 2:00 μ.μ και ξεκίνησε να πηγαίνει προς το σπίτι της. Το τελευταίο σημάδι ζωής το άφησε 11 λεπτά μετά, όταν έστειλε μήνυμα στον φίλο της.

Του έγραψε: «Ανυπομονώ να σε δω το σαββατοκύριακο!!!»

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Angelina οδηγούσε πολύ γρήγορα και έχασε την προσοχή της. Αυτός ο μοιραίος συνδυασμός ήταν που της κόστισε την ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κυνήγι με τις τράπεζες και τα χρέη που την οδήγησαν στο Survivor! Όσα δεν γράφει κανείς για τον πραγματικό λόγο που μπήκε!


Αλλά θέλουμε να ελπίζουμε πως η Angelina δεν πέθανε μάταια.

Τώρα, ο θάνατός της είναι το κεντρικό σημείο μίας καμπάνιας ενάντια στο να στέλνουμε μηνύματα ενώ οδηγούμε.

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο της κόρης της, η μητέρα της προσπαθεί να προειδοποιήσει άλλους για τους κινδύνους του να στέλνεις μηνύματα ενώ οδηγείς. Ακόμα και η τοπική αστυνομία πήρε μέρος στην καμπάνια.

Τώρα, το πρόσωπο της Angelina Holloway μαζί με το τελευταίο της μήνυμα είναι παντού σε δρόμους της Φλόριντα με σκοπό να προειδοποιήσει άλλους οδηγούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Η Άννα επέστρεψε με ένα τραγούδι! Έπαθαν σοκ οι άντρες μόλις την είδαν! (video)

“Αν χάσεις την προσοχή σου από τον δρόμο έστω και για 5 δευτερόλεπτα ενώ τρέχεις με μεγάλη ταχύτητα, αυτό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Δεν γίνεται να οδηγείς με ασφάλεια εκτός και αν έχεις επικεντρωμένη την προσοχή σου στην οδήγηση.»

Η Angelina το πλήρωσε με την ζωή της. Ας ελπίσουμε όμως να μην χρειαστεί να πληρώσουν και άλλοι νεαροί άνθρωποι το ίδιο τίμημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share