Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπυράκη κατά Αντωνοπούλου: Να επιστρέψει τουλάχιστον το επίδομα και να ζητήσει συγγνώμη

26 Φεβρουαρίου 2018 14:58
Σπυράκη κατά Αντωνοπούλου: Να επιστρέψει τουλάχιστον το επίδομα και να ζητήσει συγγνώμη

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η κ. Αντωνοπούλου είναι να επιστρέψει αμέσως και μάλιστα εντόκως το επίδομα ενοικίου που έλαβε και να ζητήσει συγνώμη από τους Ελληνες, επισημαίνει η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης

Σε δήλωσή της σημειώνει:

«H κυρία Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες.

«Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ όμως χάθηκε και το φιλότιμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Δευτέρα, το έπαθλο και ο μεγάλος καυγάς!

Αδωνις: Να πάρουν ένα αεροπλάνο να φύγουν από την Ελλάδα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ερωτηθείς στον ΣΚΑΪ για το θέμα που ανέκυψε με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία φέρεται να λαμβάνει μηνιαίο επίδομα 1.000 ευρώ για ενοικίαση διαμερίσματος στο Κολωνάκι παρά την μεγάλη περιουσία που έχει στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «κανονικά δεν πρέπει απλά να παραιτηθούν, αλλά να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν από την Ελλάδα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share