Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Δεκτό το αίτημα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! (video)

22 Φεβρουαρίου 2018 10:10
Ραγδαίες εξελίξεις: Δεκτό το αίτημα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! (video)

«Δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση με την κοκαίνη», δηλώνει ο Ρουμάνος φίλος της Ειρήνης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

«Μόλις η μητέρα μου με είδε στην τηλεόραση έπαθε έμφραγμα. Δεν έχει συνέλθει. Με τον πατριό μου δεν μιλάμε, έχει φρικάρει». Αυτά λέει ο «Πέτρος», ο 28χρονος Ρουμάνος με τα 290 κινητά! Ο... φίλος της Ειρήνης, τον οποίο η ίδια φωτογράφισε ως τον άνθρωπο που της έδωσε το σάκο με την κοκαίνη.

Μιλώντας στην εκπομπή "Τατιάνα live" αρνήθηκε κάθε εμπλοκή: «Δεν φταίω σε τίποτα! Δεν έκανα εγώ κάτι! Είδα ότι με αναζητούν σε 6 χώρες κλαι η Interpol. Oπότε πήγα στην ρουμανική πρεσβεία και οι αρχές με περίμεναν στο αεροδρόμιο. Μόλις ήρθαμε στην Αθήνα μου έκαναν έλεγχο στις αποσκευές και μετά πήγαμε νοσοκομείο να δουν αν έχω μέσα μου ναρκωτικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Διαρροή: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι! Σας έχουμε τα ονόματα...

Ο Πέτρος ζει στη Χαλκίδα. Από εκεί έφυγε για Μυτιλήνη, όπου και άνοιξε δικό του κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Ισχυρίζεται ότι όταν οι μετανάστες άρχισαν να συρρέουν στο νησί, εκείνος ξεκίνησε να τους προμηθεύει με τηλεφωνικούς αριθμούς. Γι' αυτό κι όταν η έρευνα της αστυνομία στράφηκε στο όνομά του, βρήκε καταχωρημένους πάνω από 290 αριθμούς.

Το ταξίδι στην Αιθιοπία με την 19χρονη

«Είχα κανονίσει το ταξίδι στην Αιθιοπία με ένα φίλο μου για τη δουλειά μας. Η Ειρήνη ήρθε εκεί επειδή είχε εκεί κάποιον έγχρωμο φίλο της που της ζήτησε να έρθει στην Αιθιοπία. Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Αιθιοπίας, η Ειρήνη μας παρακάλεσε να περιμένουμε να έρθει ο φίλος της. Περιμέναμε, τον γνωρίσαμε. Την πήρε κι έφυγε. Μετά φύγαμε για το δικό μας ξενοδοχείο. Πήγαμε σε άλλο ξενοδοχείο, όχι στο ίδιο με την Ειρήνη».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 19χρονης πάντως δεν θέλησε σχολιάσει τις δηλώσεις του Ρουμάνου. Αναφέρθηκε μόνο στην αναβολή της ακρόασης στην οποία είχε κληθεί το μοντέλο ενώπιον των εισαγγελικών αρχών του Χονγκ Κονγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το θάψιμο της Σπυροπούλου, η ειρωνεία στον Αγόρου και τα καρφιά του Δρυμωνάκου! (videos)

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της 19χρονης

«Κατά την προσφάτως προγραμματισμένη ακρόαση της προσωρινά κρατουμένης στις Φυλακές του Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η Εισαγγελία ζήτησε την αναβολή της συζητήσεως λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η Δευτέρα 19/3/18’, είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της 19χρονης.

Έτσι, η Ειρήνη πήρε παράταση ακόμη ενός μηνός για ευνοϊκότερη μεταχείριση.

Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share