Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Αποκάλυψη - βόμβα: Το μεγάλο ψέμα του συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη! Τι πραγματικά συνέβη στην τελευταία τους συνάντηση;

22 Φεβρουαρίου 2018 09:26
Αποκάλυψη - βόμβα: Το μεγάλο ψέμα του συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη! Τι πραγματικά συνέβη στην τελευταία τους συνάντηση;

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη. «Ο πρώην σύντροφός της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά» ισχυρίζεται στο Star!

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με τον σύντροφο της Ειρήνης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 11 και μισή το βράδυ του Σάββατου 6 Ιανουαρίου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε. «Είσαι με την αδερφή μου γιατί την ψάχνω» τον ρωτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το θάψιμο της Σπυροπούλου, η ειρωνεία στον Αγόρου και τα καρφιά του Δρυμωνάκου! (videos)

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο σύντροφος της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολούθησαν περισσότερες από 10 συνομιλίες αλλά όπως ισχυρίζεται ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας.

«Αν ο σύντροφός της μας έλεγε που ήταν, θα ήταν σήμερα ζωντανή»
«Γιατί να πει ψέματα ότι είδε την Ειρήνη και τσακωθήκανε στη Μυρτιά, στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι; Όταν μίλησε το βράδυ με τον Γιώργο, γιατί δεν έλεγε ότι ήταν εκεί; Μπορεί να την προλαβαίναμε. Αν του έλεγε ότι είχαμε αυτό το επεισόδιο, θα μπορούσε να πάει κάποιος να δει… θα μπορούσε να είναι ζωντανή με εγκαύματα» λέει ο ξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (22/02) από την Άντα Λεούση!

«Μήπως είναι και η γυναίκα του συντρόφου της στο κόλπο;»
Ο Γιώργος Λαγούδης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις ξεσπά: «Γιατί πήγε ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μη τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;»

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μέσω των δικηγόρων της ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει παραλείψεις και στην αυτοψία. Ετοιμάζουν μάλιστα έκθεση στην οποία αποκαλύπτουν ποια στοιχεία δε μπήκαν στο μικροσκόπιο των αρχών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share