Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!

21 Φεβρουαρίου 2018 21:34
Διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη  κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!

Ντουντούκες και συνθήματα έξω από το δημαρχείο και στην πλατεία Ευόσμου
Συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκαν απόψε, στην Τούμπα και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Θεράποντα στην Τούμπα και στην κεντρική πλατεία Ευόσμου, έξω από το δημαρχείο, αντίστοιχα και στη συνέχεια, με κεντρικό σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", κρατώντας πανό και σημαίες πραγματοποίησαν πορείες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά είναι τα ερωτικά μηνύματα της 44χρονης προς τον γιατρό! Τι έστειλε στην σύζυγό του;

Τα δύο συλλαλητήρια – στις περιοχές ανατολικά και δυτικά της πόλης – διοργανώθηκαν από τι ΠΑΜΕ που «καλεί την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Θεσσαλονίκης σε ενδυνάμωση του αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική που παίρνει του λαού το βιός».
Με κεντρικό σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και με ντουντούκες, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν τις πορείες, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που διοργάνωσε σήμερα το ΠΑΜΕ σε διάφορες πόλεις της χώρας.

«Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Θεσσαλονίκης να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του εξέδωσε το ΠΑΜΕ.

Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ οι πορείες ολοκληρώθηκαν και στους δύο δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share