Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη τύχη για την Άκη Τσελέντη: Η κίνηση στους δρόμους του έσωσε την ζωή!

19 Φεβρουαρίου 2018 13:45
Απίστευτη τύχη για την Άκη Τσελέντη: Η κίνηση στους δρόμους του έσωσε την ζωή!

Τύχη βουνό είχε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου καθηγητής Άκης Τσελέντης, ο οποίος, αν και ήταν να ταξιδέψει με το αεροσκάφος που κατέπεσε στο Ιράν, τελικά δεν επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση. Η κίνηση στο δρόμο του έσωσε τη ζωή!

«Θα τα πούμε όταν γυρίσω με το καλό. Καθυστέρησα ευτυχώς στο δρόμο και δεν πήρα το αεροπλάνο αυτό», είπε πριν από λίγα λεπτά στο protothema.gr ο σεισμολόγος, ο οποίος στάθηκε τυχερός και δεν επιβιβάστηκε στο επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines, που συνετρίβη σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Ηλία Βρεττού: Νέες φωτογραφίες από το σημείο! Το αντικείμενο του τραγουδιστή που έφυγε στην άσφαλτο!

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος ATR-72 της εταιρείας Aseman Airlines που πραγματοποιούσε πτήση από τη Τεχεράνη στη Γιασούζ, κατέπεσε περίπου 480 χλμ νότια της πρωτεύουσας του Ιράν. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι στο αεροσκάφος υπήρχαν 66 επιβαίνοντες. Ωστόσο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA ανέφερε αργότερα ότι οι επιβαίνοντες ήταν 65 (59 επιβάτες κι έξι μέλη πληρώματος), καθώς τελικά ένας επιβάτης δεν μπήκε στο μοιραίο αεροπλάνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share