Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Unicef: Ένα σκάνδαλο παιδεραστίας που προκαλεί αναταράξεις! - Καταδικάστηκε πρώην κορυφαίο στέλεχός της

16 Φεβρουαρίου 2018 15:30
Unicef: Ένα σκάνδαλο παιδεραστίας που προκαλεί αναταράξεις! - Καταδικάστηκε πρώην κορυφαίο στέλεχός της

Ένα σκάνδαλο παιδεραστίας προκαλεί αναταράξεις στην Unicef, καθώς πρώην κορυφαίο στέλεχός της καταδικάστηκε επειδή βίασε ένα 12χρονο αγόρι.

Αναλυτικότερα, ο 77χρονος Peter Newel, πρώην σύμβουλος της Unicef καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών για το βιασμό ενός 12χρονου αγοριού τη δεκαετία του ’60.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η έρευνα κατά του Newell ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και τότε ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καβγάς του ζευγαριού ακούστηκε στη γειτονιά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση που σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ο 77χρονος Peter Newel

Ο Newell καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα και πλέον το όνομά του περιλαμβάνεται μόνιμα στο μητρώο των καταδικασθέντων για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η καταδίκη του αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τις κορυφαίες και διακεκριμένες ΜΚΟ στη Βρετανία, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για σωρεία βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από μέλη της Oxfam μετά τον σεισμό στην Αϊτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε δίπλα στην σορό της Ειρήνης Λαγούδη που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία;

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share