Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

"Δεν έχουμε κανένα λόγο να..." : Άγριο ξέσπασμα της Αστυνομίας και η μεγάλη αποκάλυψη για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη!

15 Φεβρουαρίου 2018 13:53

Η Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο στην Αιτωλοακαρνανία και οι αιχμές στην αστυνομία είναι αλλεπάλληλες. Συγγενείς της 44χρονης επιμένουν πως η μητέρα δολοφονήθηκε...

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στην Αιτωλοακαρνανία πριν από 43 ημέρες και το απόλυτο θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Αντώνης Κωστάκης έλυσε τη σιωπή του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Οι ανακρίβειες που έχουν ακουστεί δημιουργούν συσκότιση και αποπροσανατολισμό της έρευνας. Πρώτα εμείς είμαστε αυτοί που θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Να αφήσουν τους συναδέλφους μου να κάνουν τη δουλειά τους». Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη και όλα όσα καταλογίζει η οικογένεια και οι νομικοί εκπρόσωποί της στην τοπική αστυνομία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, Αντώνης Κωστάκης. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε στοιχεία» τόνισε επιπροσθέτως ο κ. Κωστάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Συνεργάτιδα της Σκορδά παντρεύεται! Το ζευγάρι που δεν είχε πάρει χαμπάρι κανείς... (video)

Νέα ανάλυση στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη
Επανέρχεται με νέα στοιχεία, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο παραπέμπουν περισσότερο σε εγκληματική ενέργεια, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός, η συνδρομή του οποίου ζητήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Βασίλη Ταουξή.

Ο κ. Γκουρμπάτσης παραθέτει δύο φωτογραφίες από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης και ειδικότερα από τη ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, τα ευρήματα δεν συνάδουν με αυτοχειρία.

Ειρήνη Λαγούδη: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός της»
Αναλυτικά η δήλωση του Δικαστικού Πραγματογνώμονα Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού: «Όσο κι αν κάποιοι κύκλοι θέλουν να εμφανίσουν ως »αυτοχειρία» το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη θα επανέλθω να πω αυτό που υποστηρίζω από τη αρχή που μου ζητήθηκε από τον δικηγόρο κ. Βασίλη Ταουξή η συνδρομή μου στη διερεύνηση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Ότι δηλαδή κατά την προσωπική μου άποψη όσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο αυτοκίνητο διαπιστώνω πως όλο και περισσότερες ενδείξεις παραπέμπουν σε «εγκληματική ενέργεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - τραγικό: Κράζουν την Μαρίνα για την "απώλεια" του φίλου της: "Μέχρι και αυτή είχε γκόμενο"!

Πιο αναλυτικά μία από αυτές τις ενδείξεις που πιστεύω ότι ενισχύουν αυτήν την εκδοχή αποτελεί και ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού. Ειδικότερα στο σημείο που βρέθηκε η ως άνω ζώνη ασφαλείας (θέση 1 στη φωτογραφία) σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτυπωθεί κάτω από την πόρπη ο συγκεκριμένος δείκτης καύσης δηλαδή η ευθεία γραμμή της αιθάλης (καπνιάς) που εμφαίνεται στη θέση 2 στη φωτογραφία.

Η πόρπη της ζώνης ασφαλείας πιστεύω ότι ήταν στη θέση 2 της φωτογραφίας και κατά συνέπεια ήταν κουμπωμένη (φορεμένη) στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό του καθίσματος του συνοδηγού κατά το χρόνο πρόκλησης, ανάπτυξης και εξέλιξης της φωτιάς. Προφανώς για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας κάποιο άτομο καθόταν στη θέση του συνοδηγού και αυτό ασφαλώς δεν μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο στη συνέχεια πιστεύω ότι μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτό αυτοχειρία».

Οι επίμαχες φωτογραφίες στο αυτοκίνητο της 44χρονης

Βασίλης Ταουξής: Έτσι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη
Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη λέει ότι μέσα στο αυτοκίνητό της “γινόταν χαμός”. Σύμφωνα με την Espresso ο δικηγόρος περιγράφει ένα σκηνικό “άγριας μάχης”.

Ένα σωρό πεταμένα αντικείμενα, δείχνουν ότι η γυναίκα αντέδρασε και προσπάθησε να αντισταθεί σε εκείνους που ήθελαν να της κάνουν κακό. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν είχε τη σωματική δύναμη να το κάνει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης λέει ότι βρέθηκαν μέσα στο αμάξι σκασμένα γυαλιά στο πατάκι του συνοδηγού, ενώ πίσω ήταν σκορπισμένα κέρματα και έξω από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μια πιστωτική κάρτα της γυναίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πρέπει να ξέρετε σε περίπτωση επιστράτευσης με αφορμή την κρίση στα Ίμια!

Ο δικηγόρος επισημαίνει το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόλις 45 κιλά και φέρεται να μετακίνησε ένα μπιτόνι των 20 κιλών, ενώ το πώμα του βρέθηκε στην εταζιέρα και το ίδιο το μπιτόνι στο μπροστινό μέρος.

Ίσως, όπως υποστηρίζει υπήρχε άλλο χέρι που έκανε αυτές τις ενέργειες και όχι το δικό της.

Αυτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο ίσως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι πόρτες στο εξωτερικό τους μέρος είχαν αιθάλη, μοιάζει σαν κάποιος να άνοιξε τις πόρτες μετά τη φωτιά. Αυτό όπως τονίζει ο δικηγόρος δεν εξηγείται εάν ισχύει το σενάριο ότι έβαλε η ίδια τη φωτιά για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, sinidisi.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share