Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη: Σκότωσε τον σύντροφο της στο κρεβάτι! Τού έκοψε τα γεννητικά όργανα του έβγαλε τα σωθικά και τα έβαλε στην... κατάψυξη (Photos)

15 Φεβρουαρίου 2018 13:57
Φρίκη: Σκότωσε τον σύντροφο της στο κρεβάτι! Τού έκοψε τα γεννητικά όργανα του έβγαλε τα σωθικά και τα έβαλε στην... κατάψυξη (Photos)

Σοκαριστικές λεπτομέρειες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 21χρονης Ρωσίδας φοιτήτριας που σκότωσε τον σύντροφο της πριν διαμελίσει το πτώμα του.

Η 21χρονη Anastasia Onegina αποκεφάλισε τον Dmitry Sinkevich, του έκοψε τα γεννητικά του όργανα, του αφαίρεσε τα άκρα του και τα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών του και μετά του έβγαλε τα εντόσθια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Συνεργάτιδα της Σκορδά παντρεύεται! Το ζευγάρι που δεν είχε πάρει χαμπάρι κανείς... (video)

Μερικά κομμάτια του βρέθηκαν έξω στους κάδους σκουπιδιών, ενώ άλλα βρέθηκαν στο ψυγείο και κρεμασμένα σε γάντζους λες και ήταν σε χασάπικο.

Η ίδια αρνήθηκε αρχικά το γεγονός πως δολοφόνησε τον σύντροφο της και ισχυρίστηκε στις αρχές πως τον βρήκε νεκρό και προέβη σε αυτές τις πράξεις για να μην κατηγορηθεί για φόνο. Στη συνέχεια όμως παραδέχθηκε πως είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του.

Ο Dmitry πέθανε από ασφυξία πάνω στα σεξουαλικά τους παιχνίδια. Εντύπωση προκαλεί πως η Anastasia είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ και ο προηγούμενος σύζυγος της είχε βρεθεί νεκρός κάτω από ανεξήγητους λόγους.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τους γείτονες του, έκανε συχνά σεξουαλικά όργια και ενοχλούσε την γειτονιά, ενώ ο Dmitry φαινόταν να είναι μπλεγμένος και με σατανιστικές οργανώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - τραγικό: Κράζουν την Μαρίνα για την "απώλεια" του φίλου της: "Μέχρι και αυτή είχε γκόμενο"!

Το δικαστήριο προς το παρών αποφάσισε να την υποβάλει σε ψυχολογικά τεστ, ενώ οι έρευνες για το έγκλημα συνεχίζονται.

Πηγή: Daily Mail

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share