Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 61χρονος απήγαγε 8χρονο κορίτσι ,τη βίασε και την έκοψε κομμάτια!

14 Φεβρουαρίου 2018 18:54
Φρίκη:  61χρονος  απήγαγε 8χρονο κορίτσι ,τη βίασε και την έκοψε κομμάτια!

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο δράστης - Συγκλονιστική περιγραφή από τον επιθεωρητή που ερεύνησε την υπόθεση
«Η 8χρονη έζησε έναν εφιάλτη που κανένα παιδί στον κόσμο δεν ευχόμαστε να ζήσει». Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε ο επιθεωρητής που είχε αναλάβει την έρευνα για το σοκαριστικό έγκλημα ενός 61χρονου το 2013, στην πόλη Walmart, κατά ενός 8χρονου κοριτσιού στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Σκάει βόμβα! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα (Photos)
Ο δράστης, όπως είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, εργάστηκε συστηματικά για το σκοπό του. Αρχικώς κέρδισε την εμπιστοσύνη της μητέρας, με τους οποίους γνωρίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Ντόναλντ Σμιθ στο δικαστήριο...

Ακολούθως κατάφερε να μείνει μόνος με το 8χρονο κορίτσι, το οποίο και απήγαγε. Με πολύ καλά μελετημένες κινήσεις, έδρασε αστραπιαία, μεταφέροντας το κορίτσι σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην κατοικία του.

Ο 61χρονος Ντόναλντ Σμιθ, βίασε το μικρό παιδί κατ' εξακολούθηση και αφού τη στραγγάλισε, την έκοψε κομμάτια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η τραγική μητέρα του 8χρονου κοριτσιού καταθέτει στο δικαστήριο...

Ο βιαστής και δολοφόνος άκουγε την αναφορά του επιθεωρητή δίχως να αντιδρά, ενώ ο δικηγόρος του δεν προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες.

Ο 61χρονος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο επιβολής της θανατικής ποινής, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία της Φλόριντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο δράστης και το θύμα το 2013...

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share