Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε η 16χρονη Κική που είχε εξαφανιστεί από τον Κορυδαλλό!

13 Φεβρουαρίου 2018 22:44
Βρέθηκε η 16χρονη Κική που είχε εξαφανιστεί από τον Κορυδαλλό!

Είναι καλά στην υγεία της - «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην κοπέλα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστούν
Αίσια έκβαση είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Κικής Δ. , η οποία εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Κίκη Δ., που αγνοείτο από τις 4 Φεβρουαρίου, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την σημερινή ασυλία!

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κική Δ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Το μεσημέρι ο πατέρας της, Στέλιος μιλώντας στο protothema.gr είχε εκφράσει την αγωνία του για την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρχε καμία βία, δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγει το παιδί μου από το σπίτι ,χωρίς να μας εξηγήσει το λόγο. Εγώ ο ίδιος τη σταμάτησα από το σχολείο γιατί είχε πολλούς Ρομά και είχε αναπτύξει παρέες μαζί του μέσω Facebook. Τη σταμάτησα από το σχολείο με την προϋπόθεση αργότερα να τη γράψω σε κάποιο άλλο. Δεν είμαι ρατσιστής, δεν έχω κάτι με τους Ρομά και δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά έβλεπα ότι οι παρέες αυτές δεν ήταν καλές για την κόρη μου. Της αρέσει πολύ να αθλείται και για το λόγο αυτό την άφησα να ασχοληθεί με το kick boxing και του χρόνου θα συνέχιζε το σχολείο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Μελίνα "δηλητηρίασε" τους συμπαίκτες της για να πάει τελικό! Τους έβρισε κι από πάνω... (Βίντεο)

Και συνέχισε: «Το παιδί έφυγε από την πλατεία, η οποία βρίσκεται δίπλα από το σπίτι μας. Νωρίτερα ήμουν κι εγώ μαζί της και την έβλεπα που καθόταν με τους φίλους της. Κάποια στιγμή εγώ ανέβηκα πάνω στο σπίτι για να της ετοιμάσω το φαγητό και ενώ έβλεπα ότι περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν, κατέβηκα πάλι στην πλατεία για να την ψάξω. Από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναγύρισε σπίτι...»

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share