Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

22χρονη έπεσε νεκρή από «μπαλωθιά» σε γαμήλιο πάρτυ!

12 Φεβρουαρίου 2018 17:14
22χρονη έπεσε νεκρή από «μπαλωθιά» σε γαμήλιο πάρτυ!

Βρισκόταν στην ταράτσα του διπλανού σπιτιού, όταν τη βρήκε η σφαίρα στο μέτωπο - Συνελήφθη ο πατέρας της νύφης που έριξε τον πυροβολισμό
Αιματηρή εξέλιξη είχε μία γαμήλια γιορτή στο Πουντζάμπ της Ινδίας, όταν ένας άντρας που έριξε μπαλωθιές στον αέρα γιορτάζοντας τον επικείμενο γάμο της κόρης του, σκότωσε μία 22χρονη που βρισκόταν στο διπλανό σπίτι.


Η 22χρονη Σάκσι Αρόρα βρισκόταν στην ταράτσα του σπιτιούς της, όταν μία σφαίρα τη βρήκε στο μέτωπο, σκοτώνοντάς την ακαριαία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Χαμός στο Twitter με το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ: "Αυτές δεν αναζητούν αγάπη, πράσινη κάρτα κ μηνιάτικο θέλουν"

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της νύφης, επισημαίνοντας ότι η σφαίρα προήλθε από το περίστροφό του κατά τη διάρκεια του πάρτι. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία και εις βάρος του φίλου του, ο οποίος πυροβολούσε με τυφέκιο
Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, ο κατηγορούμενος είχε διοργανώσει το πάρτι και ήταν μεθυσμένος, όταν έριξε τις μπαλωθιές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του από ατύχημα λόγω «εορταστικών πυροβολισμών» κατά τη διάρκεια γάμων σε ινδικά κρατίδια, όπως το Πουντζάμπ και το Ουτάρ Πραντές.

Ενώ συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα κάθε χρόνο, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί με αυτόν τον τρόπο παραμένει άγνωστος.

Τον Νοέμβριο του 2016 ένας καλεσμένος σε γάμο σκοτώθηκε και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν μία γυναίκα άρχισε να πυροβολεί από την πίστα όπου χόρευαν οι καλεσμένοι. Ένα μήνα αργότερα, ένας 25χρονος είχε σκοτωθεί, όταν πυροβολήθηκε από μεθυσμένο καλεσμένο σε γάμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Απίστευτες αποκαλύψεις για την θάνατο της 44χρονης Ειρήνης! (video)

Τον Νοέμβριο του 2018 ένας οκτάχρονο παιδί σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής.

Αυτή η συνήθεια -δείγμα ανδρισμού και κοινωνικού στάτους- δεν συνατάται μόνο στην Ινδία, αλλά και στο Αφγανιστάν και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής και τα Βαλκάνια.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share