Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Γιατί απευθύνονται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι συγγενείς της 44χρονης Ειρήνης;

10 Φεβρουαρίου 2018 13:28
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Γιατί απευθύνονται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι συγγενείς της 44χρονης Ειρήνης;

Ανάστατοι είναι οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη μετά την διαπίστωση πως ο προσωπικός της λογαριασμός στην εφαρμογή Viber, ενεργοποιήθηκε αρκετές μέρες μετά το θάνατο της, κι ενώ το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει ακόμα βρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Ανάσα» για μακροχρόνια άνεργους με έξτρα επίδομα! Ποιους αφορά και πως θα το πάρετε!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η έρευνα στην συγκεκριμένη εφαρμογή, περιλαμβανόταν στο ίδιο αίτημα που είχαν κάνει οι αρμόδιες Αρχές για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της άτυχης μητέρας. Στην περίπτωση που κάποιος τρίτος επιχειρούσε να μπει στην εφαρμογή θα γινόταν αντιληπτός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διασαφηνιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί με την εφαρμογή. Οι συγγενείς θεωρούν πως κάποιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο της Λαγούδη και μέσω του δικηγόρου τους Βασίλη Ταουξή, θα απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μη ζητήσουν τη συνδρομή των εθελοντών του Ο.Φ.Κ.Α.Θ, που με ειδικό εξοπλισμό θα έψαχναν για το κινητό στη λίμνη της Τριχωνίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη των αρχών για το κινητό της 44χρονης που θα σας «παγώσει»

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share