Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτοκτονία στην showbiz!

9 Φεβρουαρίου 2018 13:17
Αυτοκτονία στην showbiz!

Η παραγωγός του Χόλιγουντ Jill Messick, η οποία εκπροσωπούσε την Rose McGowan το 1997, το διάστημα που η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Harvey Weinstein την βίασε, αυτοκτόνησε σε ηλικία 50 ετών στο Los Angeles.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το άγριο έγκλημα σε ταβέρνα! - Οι δολοφόνοι φορώντας αποκριάτικες μάσκες σκότωσαν πατέρα 5 παιδιών!

H οικογένεια της μάνατζερ εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, επιβεβαιώνοντας το δυσάρεστο γεγονός, επισημαίνοντας πως πρόκειται για παράπλευρη απώλεια του σκανδάλου που έχει ταρακουνήσει το Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η 50χρονη γυναίκα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα συγγενικά της πρόσωπα αναφέρει μεταξύ άλλων: «H αγαπημένη μας Jill πέθανε ως παράπλευρη απώλεια μιας ήδη φρικτής ιστορίας. Οι λέξεις έχουν σημασία. Από αυτές μπορεί να εξαρτηθεί ακόμη και η ζωή ενός ανθρώπου. Είχε μόλις αρχίσει να βάζει σε τάξη τη ζωή της μετά από την ψυχολογική της κατάρρευση μερικά χρόνια πριν».



Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Rose McGowan ισχυρίζεται ότι είχε βιαστεί από τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που της είχε κλείσει η μάνατζέρ της το 1997 σε ξενοδοχείο, ραντεβού που στη συνέχεια ο Weinstein μετέφερε στη σουίτα του.

Σε διάφορες συνεντεύξεις της η Rose McGowan είχε αφήσει υπονοούμενα πως ο διάσημος παραγωγός είχε ανθρώπους δίπλα του που τον βοηθούσαν να «ψαρεύει» τα θύματά του.

Ωστόσο, ποτέ δεν είχε πει ανοιχτά το όνομα της Jill Messick, αλλά αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως αναφερόταν σε εκείνη αλλά και σε άλλους συνεργάτες του Weinstein.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Προβληματισμένοι στον Alpha με τα νούμερα του Τατουάζ και τον Αγελόπουλο! Ποιο πρόγραμμα τους πέρασε;

Μάλιστα, είχε αναφέρει πως όταν η μάνατζερ της έμαθε αυτό που της είχε συμβεί δεν έκανε κατι για να την βοηθήσει.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share