Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξέλιξη - σοκ: Τι έκανε η μητέρα του μωρού που το εγκατέλειψε στο φλεγόμενο διαμέρισμα! Μπήκε μέσα στο Παίδων και... (video)

8 Φεβρουαρίου 2018 09:07
Εξέλιξη - σοκ: Τι έκανε η μητέρα του μωρού που το εγκατέλειψε στο φλεγόμενο διαμέρισμα! Μπήκε μέσα στο Παίδων και... (video)

Η μητέρα η οποία εγκατέλειψε το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι της στο φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, μόλις βελτιώθηκε η υγεία του το άρπαξε και έφυγε κρυφά από το Παίδων χωρίς εξιτήριο, όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το παιδάκι βγήκε από την εντατική και μαθαίνω ότι το έχει πάρει η μητέρα του. Αν η κοπέλα βρει μια στήριξη, μέσα από αυτό το συμβάν και αφού ξεπεράσει αυτό πρόβλημα πιθανόν να σταθεί στα πόδια της να ξανασταθεί στα πόδια της. Απευθύνω έκκληση στις κοινωνικές υπηρεσίες, στην εισαγγελία να μην της πάρουν τα παιδιά», λέει οικογενειακός φίλος της μητέρας, ο κύριος Γιάννης Ρουμελιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η κοροϊδία της παραγωγής στους τηλεθεατές, το καρφί της Σπυροπούλου σε συμπαίκτριά της και η "ψωνισμένη" Μελίνα! Ποια ομάδα κέρδισε και ποια αποχώρησε;

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτει ότι μόλις το κοριτσάκι βγήκε από την εντατική, η μητέρα, φοβούμενη ότι θα της το πάρουν και αυτό, το άρπαξε και έφυγε κρυφά από το Παίδων.

Το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι, το οποίο η μητέρα του εγκατέλειψε στο φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής και οι πυροσβέστες το γλίτωσαν την τελευταία στιγμή πριν οι φλόγες τυλίξουν την κούνια του, έπειτα από 12 ημέρες νοσηλείας και αφού το παρουσίαζε σημαντική βελτίωση, ξαφνικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Παίδων Αγία Σοφία διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι έλειπε από το δωμάτιο του. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του βρέφους κρυβόταν η μητέρα του.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την 35χρονη στο σπίτι της μητέρας της στου Γκύζη, ωστόσο η ίδια έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί. Με εισαγγελική εντολή καλείται τώρα να επιστρέψει το παιδί στο νοσοκομείο, καθώς δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν τελικά θα κρατήσει την επιμέλεια, την ώρα που έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τατουάζ": Φωτιά το σημερινό επεισόδιο! Το νέο στοιχείο που ανακαλύπτει η Τατιάνα και το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω - κάτω!

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share