Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα ζώδια σήμερα 04/02/2013!

4 Φεβρουαρίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα ζώδια σήμερα 04/02/2013!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εδώ είμαστε και πάλι, μόνο που σήμερα θα προτιμούσα να ήταν Κυριακή! Όμως η επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα, απέχει λίγη ώρα από τώρα και πραγματικά βαριέμαι όσο εκεί που δε φτάνει! Είναι ωραίο να αγαπάς και να σε αγαπούν! Είναι ακόμα πιο ωραίο όταν στο δείχνουν με διάφορες πράξεις, άσχετα εάν δε τολμούν μερικοί να ξεστομίσουν έστω και μια κουβέντα, πέρα από τα τυπικά! Δε πειράζει, οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη αξία! Εγώ όμως, ως τρελό ξωτικό, δε φοβάμαι. Αυτό που θέλω να πω, θα το πω και ότι προκύψει. Καλύτερα να γνωρίζω ή να είμαι κοντά στην αλήθεια, παρά να ζω με την αμφιβολία, μήπως..??

Καλή Εβδομάδα σε όλους!


Κριός
Έχετε πολύ άγχος γιατί ασχολείστε με πολλά πράγματα που τελικά ίσως και να μη χρειάζεται. Κάντε ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα και θα βρείτε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε! Τα επαγγελματικά σας θέματα είναι αυτά που σας βασανίζουν, όμως βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Προσπαθήστε λίγο περισσότερο και θα τα καταφέρετε. Ερωτικά δεν έχετε καμία όρεξη και το μόνο που αποζητάτε είναι την απομόνωση.

Ταύρος
Χαμογελάστε γιατί μια έκπληξη είναι καθοδόν! Μια νιώθετε ίσα με το πάτωμα και μια μέχρι ψιλά στους ουρανούς. Δεν υπάρχει λόγος να τα βλέπετε όλα μαύρα. Θα δείτε ότι οι προσπάθειες που έχετε κάνει τον καιρό αυτό, θα σας οδηγήσουν εκεί ακριβώς που θέλετε! Δε χρειάζεται να αλλάξετε κάτι. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Ερωτικά, είστε φλόγα που σιγοκαίει και σήμερα παίζει να κάνετε ένα μπαμ..!! Ξεδώστε άφοβα..!!

Δίδυμος
Πρέπει να τα πείτε λιγάκι με τον εαυτό σας και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα! Η αλήθεια δε κρύβεται σε αυτές τις περιπτώσεις, για αυτό μην εκνευρίζεστε, τόσο πολύ! Τα επαγγελματικά σας είναι σε άθλια κατάσταση και φταίνε οι αποφάσεις που βιαστήκατε να πάρετε! Για να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να το παλέψετε πολύ το θέμα και προφανώς δεν έχετε καμία όρεξη.

Καρκίνος
Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε! Όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε! Είστε πολύ κοινωνικοί τις ημέρες αυτές και δύσκολα θα σας αρνηθούν για αυτό εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα και τη γοητεία σας, για να πετύχετε το ακατόρθωτο. Πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σας, ίσως περισσότερο εγωιστική αυτή τη φορά και παίζει να είναι η αιτία για ένα ερωτικό καβγαδάκι.

Λέων
Επιτέλους φτιάχνει το τοπίο για εσάς και οι υποθέσεις σας, ξανά προχωρούν έτσι όπως θέλετε! Οτιδήποτε έχετε μέσα στο μυαλό σας, τις ημέρες αυτές, θα πραγματοποιηθεί, όμως θα πρέπει και εσείς να το παλέψετε λιγάκι. Συγκρατηθείτε και μη σπαταλάτε το χρήμα άδικα. Ερωτικά οι ελεύθεροι, μη το βάζετε κάτω. Μια απρόοπτη συνάντηση, ένα τηλεφώνημα, ίσως να είναι μια νέα αρχή. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις περιττές κουβέντες.

Παρθένος

Ωραία ημέρα για να κάνετε αυτά ακριβώς που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα, γιατί δε θα έχετε την εύνοια των άστρων για πάντα. Προσέξτε λιγάκι τις σχέσεις σας με τους άλλους και μη ξεκινήσετε τίποτα καινούριο. Περιμένετε λίγο τη Νέα Σελήνη και μετά. Θέλετε να ξοδέψετε όλα σας τα λεφτά σε διάφορες υλικές απολαύσεις, όμως συγκρατηθείτε, γιατί δεν είστε για τέτοια ανοίγματα.!!

Ζυγός
Σήμερα θα καταφέρετε να λύσετε θέματα που σας βασάνιζαν, κυρίως από το παρελθόν. Ως δια μαγείας, θα έρθουν απαντήσεις από το πουθενά και θα είναι πιο εύκολο για εσάς. Μη χάσετε το χρόνο σας, αντιμετωπίστε το άμεσα. Παίζει να σας κάνουν μια νέα πρόταση με περισσότερα χρήματα. Σκεφτείτε το, όμως πάνω από όλα πρέπει να είναι ηθικό. Ερωτικά, μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα και βρείτε τρόπο να φτιάξετε λιγάκι το κλίμα.

Σκορπιός
Από τη μια θα αναλάβετε νέα πράγματα και θα χαρείτε πολύ, από την άλλη όμως τα προβλήματα που θα προκύψουν θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και με υπομονή. Μη τρελαίνεστε, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να πεισμώσετε. Κοιτάξτε να βγείτε λίγο έξω, να κάνετε καμιά γνωριμία τρελή γιατί τα άστρα ψάχνουν να σας βρουν το τέλειο σύντροφο! Οι δεσμευμένοι θέλετε λίγο την ησυχία σας, όμως ποιος να σας καταλάβει!

Τοξότης
Πολλές ευχάριστες αλλαγές έρχονται για εσάς, κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Θα επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο και οι απαντήσεις που θα πάρετε θα σας ανεβάσουν και θα σας δώσουν δύναμη να το παλέψετε λίγο παραπάνω! Μερικές φορές χρειάζεται να θυσιάσετε διάφορα πράγματα για να πετύχετε το σκοπό σας, όμως αυτή τη φορά θα πονέσετε λίγο παραπάνω. Όμως το συμφέρον σας πάνω από όλα! Ερωτικά δεν έχετε καμία όρεξη!

Αιγόκερως
Πολύ ανεβασμένοι σήμερα και άκρως ερωτικοί! Απίστευτο και όμως αληθινό, αφού η περίπτωσή σας είναι μοναδική! Εκμεταλλευθείτε τη διάθεση αυτή και φτιάξτε τη σχέση σας, είτε είστε ήδη μαζί, είτε επρόκειτο! Τα άστρα είναι με το μέρος σας και τέτοιες ευκαιρίες δε πρέπει να πηγαίνουν ανεκμετάλλευτες! Πατήστε λίγο φρένο με τα έξοδα, γιατί θα κλαίτε στη πορεία. Είπαμε να απολαύσετε τη ζωή, όχι όμως να της ρουφήξετε το μεδούλι!

Υδροχόος
Όσο δυνατές προσωπικότητες και αν είστε, η ανασφάλεια και το άγχος σας έχουν κυριεύσει και σίγουρα σας κάνουν κακό! Προχωρήστε άφοβα και στο χέρι σας είναι να πετύχετε! Διώξτε τον εγωισμό σας, κάνει κακό σε αυτή τη περίπτωση και κάντε τη ζωή σας πιο απλή και προσιτή και για εσάς και για τους φίλους σας. Οι εμπειρίες σας, είναι το χρυσό κλειδί στο χέρι σας. Αυτές θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το σωστό δρόμο!

Ιχθύες
Μέσα στη ζωντάνια και τη τρελή χαρά θα είστε σήμερα! Παίζει να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, που ναι μεν θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, όμως θα είναι και λίγο ριψοκίνδυνη, για αυτό μη βιαστείτε να απαντήσετε. Τα προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν, θα καταφέρετε να τα λύσετε και να κάνετε αρκετά βήματα παραπέρα. Η διάθεσή σας είναι αρκετά ερωτική και ρομαντική τις ημέρες αυτές. Καιρός ήταν..!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share