Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Αρζόγλου!!! "Χάνω το σπίτι μου! Περιμένω τρία χρόνια να πληρωθώ!"

2 Φεβρουαρίου 2013
Συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Αρζόγλου!!!

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του τον χαρακτηρίζουν επίσης σπουδαίο σκηνοθέτη και δάσκαλο. «Εγώ προσπαθώ να είμαι και πολύ καλός μπαμπάς», λέει και δείχνει ότι αυτό είναι που τον νοιάζει πιο πολύ. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Κώστα Αρζόγλου. Έναν άνθρωπο που προσπαθεί μπροστά σε όσα συμβαίνουν να παραμένει αισιόδοξος και να ελπίζει πως όλα γίνονται και όλα μπορούν να διορθωθούν. «Αρκεί να το θέλεις», υποστηρίζει. Βέβαια όλα δεν γίνονταν απλώς και μόνο με ευχολόγια, γιατί κι εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όπως αποκαλύπτει κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, αφού ακόμα περιμένει να πάρει τα χρήματα τριών ετών από τη συμμετοχή του στην τηλεόραση, σε σειρές που έγραψαν ιστορία, αλλά οι συντελεστές λεφτά δεν είδαν στις τσέπες τους.

Της Σοφίας Μανουσακίδου

Τον συναντήσαμε στη Δραματική Σχολή που διευθύνει στην Πετρούπολη. Όχι τυχαίος τόπος συνάντησης, αφού όπως ο ίδιος εξομολογείται «είναι το αποκούμπι μου. Όταν έχω ένα πρόβλημα έρχομαι εδώ στη Σχολή και το λύνω. Είναι το μέρος που με κάνει να αισιοδοξώ». Και επειδή για εκείνον ήταν το ιδανικό μέρος για να συζητήσουμε, αναφέρθηκε σε όλα με λεπτομέρειες και χωρίς υπαινιγμούς.

Η κουβέντα ξεκινά όπως είναι επόμενο με τις δύσκολες εποχές που ζούμε και επικεντρώνεται στο αν η Τέχνη αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο μπορεί να δώσει ελπίδα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Και ο Κώστας Αρζόγλου πιστεύει ότι μπορεί, από τη στιγμή που το έχει δείξει αυτό η ίδια η ιστορία. «Μην ξεχνάτε ότι το "Ελεύθερο Θέατρο" όπου συμμετείχα λειτούργησε επί Χούντας με άγρια κυνηγητά αλλά και με δημιουργία. Εγώ φυλακίστηκα, πήγα στην απομόνωση, βγήκα και κάναμε επιθεώρηση. Υπήρχε μία επταετία που ζήσαμε μέσα στην καταπίεση, αλλά υπήρχε και μία επταετία δημιουργίας. Το περιβάλλον, λοιπόν, μπορεί να έχει την κακή του πλευρά αλλά το μυστικό είναι να μη μας παίρνει από κάτω».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στη News που κυκλοφορεί!

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share