Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Η αστυνομία έκανε εισβολή στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο μετά από ενημέρωση για "ύποπτο αντικείμενο"

6 Φεβρουαρίου 2018 23:13
Η αστυνομία έκανε εισβολή στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο  μετά από ενημέρωση για

Λίγες ώρες μετά την απορριπτική απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου στο αίτημα ακύρωσης του εντάλματος σύλληψης που είχε καταθέσει ο ιδρυτής των wikileaks
Η Μητροπολιτική Αστυνομία εισέβαλε -τελικά- στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όχι όμως για να συλλάβουν τον άνθρωπο που επιχείρησε να τινάξει στον αέρα το παγκόσμιο status quo, μέσω των δημοσιεύσεων στα wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, αλλά για να πραγματοποιήσουν έρευνα για ύποπτο αντικείμενο, μετά από αναφορές που έγιναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Τρελάθηκε η Δαλάκα με την γκάφα της Σπυροπούλου στο αγώνισμα!

Η βρετανική αστυνομία απέκλεισε προληπτικά την περιοχή και τις εγκαταστάσεις και πραγματοποίησε έλεγχο στο ύποπτο αντικείμενο. Οι αναφορές και η κινητοποίηση έγιναν λίγες ώρες μετά την απόρριψη του αιτήματος ακύρωσης του εντάλματος σύλληψης του Τζούλιαν Ασάνζ από το βρετανικό δικαστήριο.

Ο έλεγχος στο «μικρό αντικείμενο» που θεωρήθηκε ύποπτο δεν ανέδειξε κάποιον κίνδυνο, καθώς δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό ή κάποιο χημικό στοιχείο. «Δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2:Έξαλλοι στο Twitter με τον Αγόρου: "Σε βλέπω να έχεις την τύχη του χανταβλακα..."
Ο Τζούλιαν Ασάνζ έχει καταδικαστεί από δικαστήριο στη Σουηδία για σεξουαλικό έγκλημα, αλλά ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε «κατασκευασμένες», καθώς, όπως είχε τονίσει, στόχος ήταν ο ίδιος μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις στο wikileaks.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share