Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θερμό» επεισόδιο με… πρωταγωνιστή έναν λιμενοφύλακα στο Ηράκλειο!

6 Φεβρουαρίου 2018 21:27
«Θερμό» επεισόδιο με… πρωταγωνιστή έναν λιμενοφύλακα στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με την καταγγελία τριών γυναικών στις αστυνομικές αρχές, ένας περαστικός επιχείρησε να σταματήσει τον άνδρα που τις ακολουθούσε και ο 27χρονος μοτοσικλετιστής έβγαλε ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε
Ένα «θερμό» επεισόδιο με… πρωταγωνιστή έναν 27χρονο λιμενοφύλακα εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο νομό Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor - Spoiler: Τα πλάνα από το αγώνισμα! Ποια κέρδισε τον πρώτο γύρο; (Βίντεο)
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν τρεις γυναίκες που κινιόντουσαν με το αυτοκίνητό τους στην Ανάληψη Χερσονήσου ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας πως ένας μοτοσικλετιστής τις καταδίωκε.

Μάλιστα, οι ίδιες φαίνεται πως σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό της μοτοσικλέτας να τις πλησιάζει με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας καυγάς άνευ προηγουμένου.


Σύμφωνα με την καταγγελία των γυναικών στις αστυνομικές αρχές, ένας περαστικός ακούγοντας τον καυγά σταμάτησε και επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, ο 27χρονος μοτοσικλετιστής έβγαλε ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα επιπόλαιο τραύμα.

Οι τρεις γυναίκες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους κι έφυγαν από το σημείο ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ειδοποίησαν ξανά την αστυνομία λέγοντας πως ο 27χρονος εξακολουθούσε να τις ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μίνι "καύσωνας" στην καρδιά του χειμώνα! Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Δεν φαντάζεστε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία!

Τελικά, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον «θερμόαιμο» μοτοσικλετιστή ενώ ήδη του έχουν ασκηθεί διώξεις για οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share