Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πόλεμος για το θησαυρό της Έλενας! "Βγήκαν τα μαχαίρια" ανάμεσα στην κόρη της Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο!!!

2 Φεβρουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πόλεμος για το θησαυρό της Έλενας!

«Το σπίτι της Έλενας είναι δικό μου. Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου. ΗΤΑΝ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως από τότε που έφυγε η Έλενα αναθεώρησα πολλά πράγματα που πίστευα για αρκετό κόσμο». Με αυτά τα λόγια η μονάκριβη κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγκάρη, περνάει στην αντεπίθεση και μιλάει πρώτη φορά μετά από όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα μεταξύ εκείνης και του πρώην συντρόφου τής αξέχαστης Έλενας, Τάσου Μητρόπουλου. Μια αγάπη που έγινε μίσος, ένα γυαλί που ράγισε και κανείς δεν ξέρει αν θα ξανακολλήσει. Όπως δεν ξέρει μέχρι πού θα φτάσει η δικαστική διαμάχη τους παρόλο που οι ίδιοι αποφεύγουν να αναφέρουν οτιδήποτε σχετικό με τις νομικές κινήσεις τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όμως, και οι δύο πλευρές έχουν ήδη ακολουθήσει τη δικαστική οδό για το «θησαυρό» της Έλενας, το κτήμα και το σπίτι στην Εύβοια. Έναν τόπο που η Ναθαναήλ λάτρεψε όσο και το παιδί της.

Του Νίκου Νικόλιζα

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια από τον ξαφνικό χαμό της. Τα υγρά μάτια της μονάκριβης κόρης της Ίνκας δεν έχουν καλά καλά στεγνώσει για την απώλεια της πολυαγαπημένης της μάνας, φίλης, αδερφής Έλενας. Της γυναίκας που την έφερε στον κόσμο και της έδωσε τα πάντα. Κυρίως αγάπη. Στο πρόσωπο της Ίνκας, σήμερα βλέπεις εκείνη. Άλλωστε μοιάζουν τόσο πολύ, που δύσκολα διακρίνεις διαφορές.

Πέντε χρόνια μετά το θάνατό της, η Ίνκα κάνει απολογισμό ζωής. Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για θέματα που μέχρι πρότινος προσπαθούσε να «καλύψει», σεβόμενη την αγάπη που είχε η μητέρα της για τον πρώην σύντροφό της Τάσο Μητρόπουλο. «Καλωσόρισες» μου λέει και με ξεναγεί στον δικό της προσωπικό χώρο που σπάνια, μπαίνει ξένος. Βάζει μια κούπα καφέ, χαμηλώνει το βλέμμα και με σπασμένη φωνή μου λέει: «Πέρασα πολλά αυτά τα πέντε χρόνια της απουσίας της. Θέλω να την προστατεύσω».

Μέσα από τα υγρά και γεμάτα από Έλενα μάτια της διαπιστώνεις πως η Ίνκα κρύβει πολλά. Για τη μάνα της, για τον Τάσο, ίσως και για εκείνη. «Θυμάμαι τα πάντα. Τα πιο μικρά και μεγάλα πράγματα. Τον τρόπο που με αγκάλιαζε, που μου μιλούσε. Τον τρόπο που με έκανε να γελάω, τα φαγητά της, τα πάντα... Δεν έχω να θυμηθώ στιγμές μαζί της αλλά ολόκληρη ζωή», μας λέει ξεναγώντας μας σε έναν κόσμο ευαίσθητο, μιας άλλης εποχής, πλασμένο από αγάπη.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στη News που κυκλοφορεί!

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share