Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σε τραγική κατάσταση οι δρόμοι της Κηφισιάς! (video)

6 Φεβρουαρίου 2018 11:26
Σε τραγική κατάσταση οι δρόμοι της Κηφισιάς! (video)

Πολλά είναι τα παράπονα των πολιτών για το οδικό δίκτυο του Δήμου Κηφισιάς. Λακούβες, έλλειψη διαγραμμίσεων ακόμα και χωματόδρομοι!

«Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας από τις άπειρες λακούβες και τη ζημιά την πληρώνουμε οι ίδιοι αφού ο Δήμος δεν κάνει τίποτα...» περιγράφει κάτοικος της περιοχής.

Κινούμαστε στην οδό Γιασεμιών, πέφτουμε σε μία, δύο, τρείς, τέσσερις, πέντε λακούβες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter συνεχίζει να δίνει ρέστα: "Τι ραπ λαχανικά; Θα φτιάξει ο Νίβο σαλάτα;"

«Πάρα πολλές λακούβες, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φροντίδα. Και όταν τους ειδοποιούμε, έρχονται αργά και τις κλείνουν πρόχειρα» λέει άλλος κάτοικος.

Η οδός Δήμητρος στη Νέα Ερυθραία κρύβει μια πολύ επικίνδυνη παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ υποτυπώδη είναι τα προστατευτικά μέτρα.

Ενάμιση μέτρο βάθος το πλημμυρισμένο ανοιχτό φρεάτιο και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. «Δεν είναι μόνο παγίδα για οδηγούς και πεζούς, έχει καταστραφεί και η Δήμητρος από τα νερά, πολλές λακούβες» περιγράφει άλλος κάτοικος.

«Η νέα δημοτική αρχή έχει αφήσει στο έλος το οδικό δίκτυο και ασχολείται με φιέστες και πανηγύρια» εξηγεί ο δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και πρώην Αντιδήμαρχος, Ευστάθιος Κύρλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Αυτό είναι το αμάξι που ψάχνουν οι Αρχές! Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε...

Και δεν είναι μόνο οι λακούβες, λείπουν και οι διαγραμμίσεις ακόμα και στους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς αλλά και στις διαβάσεις των πεζών.

Εν έτει 2018 χωματόδρομοι στη Νέα Ερυθραία
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε εντός σχεδίου περιοχές του Δήμου Κηφισιάς, υπάρχουν ακόμα και χωματόδρομοι, όπως η οδός Μάνεση και η Οινουσσών!

«Εν έτει 2018 είμαστε στο χώμα, πλημμυρίζουμε, λάσπες και το καλοκαίρι μέσα στη σκόνη» λέει κάτοικος Κηφισιάς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share