Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τσαβούσογλου: Ο Άρειος Πάγος παραβιάζει τα δικαιώματα των θυμάτων των "8"

5 Φεβρουαρίου 2018 11:30
Τσαβούσογλου: Ο Άρειος Πάγος παραβιάζει τα δικαιώματα των θυμάτων των

Νέες αιχμές κατά της Αθήνας για τη μη έκδοση των οχτώ Τούρκων αξιωματικών, αφήνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "η κρίση του Αρείου Πάγου, αφήνει τους αυτουργούς δίχως τιμωρία και παραβιάζει τα δικαιώματα των θυμάτων τους".

Πάντως ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών προσθέτει ότι "με τη βοήθεια των Ελλήνων φίλων μας, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους ώστε να φέρουμε αυτούς τους ανθρώπους ενώπιον της Δικαιοσύνης στην Τουρκία".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέπεσε ελικόπτερο σε κατοικημένη περιοχή!

Ο κ. Τσαβούσογλου αποστέλλει στην ελληνική κυβέρνηση και μήνυμα για την "υφαλοκρηπίδα", ισχυριζόμενος ότι "η Τουρκία ασκεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της στην υφαλοκρηπίδα της".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο συμβολισμός που σημαίνουν τα βραχιολάκια για το πόδι θα σας κάνουν να το σκεφτείτε σοβαρά πριν τα φορέσετε!

"Καμία ξένη χώρα, εταιρεία ή σκάφος δεν μπορεί να διεξαγάγει καμία αυθαίρετη επιστημονική έρευνα ή έρευνα για υδρογονάνθρακες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας και τις θαλάσσιες περιοχές που είναι υπερκείμενες αυτής. Πρόκειται για ξεκάθαρο γεγονός" υποστηρίζει ο τούρκος υπουργός.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share