Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ένας 25αρης και ένας 35αρης στεκόντουσαν στην άκρη της λίμνης και πέταξαν μέσα ..." - Αποκάλυψη - σοκ για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! (video)

4 Φεβρουαρίου 2018 09:50

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, μετά και τη νέα αποκάλυψη ενός μάρτυρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ότι είδε δύο άτομα με ένα αγροτικού τύπου όχημα, στη Λίμνη Τριχωνίδα, δίπλα στο αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας.

«Ο ένας άνδρας περίπου 25 χρόνων, βρισκόταν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Ένας άλλος γύρω στα 35 που είχε περασμένο πάνω του ένα ασύρματο, στεκόταν στις όχθες της λίμνης και εκείνη την ώρα πέταξε κάτι στο νερό. Και οι δύο φορούσαν στολές κυνηγών αλλά δεν κρατούσαν όπλα», είπε.

Την ίδια στιγμή ο αδερφός της Ειρήνης επαναλαμβάνει ότι η αστυνομία έκανε λάθη στο χειρισμό της υπόθεσης, αλλοιώνοντας στοιχεία που θα οδηγούσαν στη λύση του μυστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη ντροπή της Φαίης Μαυραγάνη για το ατύχημα στην εκπομπή: "Εκτέθηκα..."!

«Νύχτα και με άγχος δεν προλάβαμε να δούμε το αυτοκίνητο. Το φόρτωσαν, έτσι όπως το φόρτωσαν, δηλαδή οι πίσω ρόδες γιατί πρέπει να κινούνται; Γιατί πρέπει να τρίζουν; Γιατί πρέπει από δεξιά και αριστερά να φεύγουν πράγματα; Γιατί δεν το έβαλαν από πάνω να το πάρουν και να το σκεπάσουν; Και γιατί δεν το άφησαν εκεί, ώστε την άλλη μέρα να δούνε και να κάνουν έλεγχο εκεί; Ας τα βρει η αστυνομία, αλλά να μας τα πει κιόλας, μην τα λέει μισά και κολοβά», είπε.

H Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ Δυτικής Ελλάδας πάλι με ανακοίνωσή της στηρίζει την αστυνομία Αγρινίου για τους χειρισμούς της στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει... επικίνδυνα ο καιρός! Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι! Που θα χιονίσει;

«Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις. Η Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος η Εθελοντική Ομάδα Ερευνών, που δημιουργήθηκε στο Facebook για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, έκανε γνωστό ότι προτίθεται να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί προς την Εισαγγελία Αγρινίου.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share