Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 01/02/2013 by F’Ariel

1 Φεβρουαρίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 01/02/2013 by F’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και καλά μυαλά! Επιτέλους Παρασκευή, ας πάει στα τσακίδια η εβδομάδα αυτή και ας μη ξανά έρθει ποτέ! Θετική σκέψη και αισιοδοξία.. Σε ένα φανταστικό κόσμο ίσως.. Μπήκαμε στο μήνα του Υδροχόου, το λατρεμένο μου ζώδιο.. Έχουμε αδυναμίες, τι να κάνουμε.. Φέτος μπορώ να πω ότι έγινε η ανατροπή! Εκεί που περίμενα να εξαφανισθεί ή να τη κάνει από τη πίσω πόρτα, όχι μόνο θα είναι εκεί, αλλά αποφάσισε να το γιορτάσει κιόλας! Αυτή η αλλαγή, το αναπάντεχο, το ξαφνικό, ναι μεν μου προκαλεί έντονα συναισθήματα, όμως μου αρέσει.. Έχει σασπένς.. Μου ανεβάζει θερμοκρασία.. Ναι αυτά κάνουν οι Υδροχόοι..

Καλό ΣΚ σε όλους..!!


Κριός
Ο Φεβρουάριος μπαίνει πολύ δυναμικά για εσάς και το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν αρκετές προτάσεις στο τραπέζι σας, κυρίως επαγγελματικές και αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφασίσετε να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας, για ένα καλύτερο αύριο! Μπορεί να είστε συναισθηματικά δεμένοι με κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά οι εποχές είναι τέτοιες που πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας! Αποφύγετε τα ερωτικά παράπονα..!

Ταύρος
Ακόμα και τα άστρα το λένε! Πιάστε σκούπα και φαράσι και διώξτε από κοντά σας τους ανθρώπους που σας ενοχλούν και σας βάζουν εμπόδια στα σχέδιά σας, κυρίως τα επαγγελματικά. Θα γίνουν συζητήσεις και θα είστε το επίκεντρο, για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και τα αυτάκια σας, γιατί δε παίζει να συμβεί αυτό ξανά στο άμεσο μέλλον! Τα νεύρα σας τα χάπια σας, για αυτό όχι πολλές ερωτικές συζητήσεις, γιατί η παρεξήγηση παίζει φουλ!

Δίδυμος
Σήμερα θα βγει ο αρχηγός από μέσα σας και ξαφνικά, από τη κατάθλιψη, θα περάσετε σε πιο χαρωπές κα δυνατές καταστάσεις! Αφού ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, γιατί το λιβανίζετε το θέμα? Ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλύτερος από το προηγούμενο, με περισσότερες ευκαιρίες, πολύ έρωτα και κανένα ταξιδάκι! Ξεκινήστε αισιόδοξα την ημέρα σας και κοιτάξτε να μαζέψετε κανένα φράγκο, γιατί σκούρα τα πράγματα!

Καρκίνος

Μια μέρα ωραία θα έλεγα, όμως για να μη χαλάσει, καλύτερα να θέσετε τα όριά σας σε κάποιους και να αφήσετε τις συνεσταλμένες συμπεριφορές! Ή εσείς, ή οι άλλοι! Αποφύγετε να εκνευριστείτε με χαζομάρες και κοιτάξτε να οργανωθείτε καλύτερα, γιατί θα σκάσουν όλες οι απαντήσεις μαζί και θα πελαγώσετε! Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε η επιτυχία είναι σίγουροι! Αν δε κάνατε εχθές σεξ, έχει και σήμερα! Τόσο ερωτικοί είστε τις ημέρες αυτές..!!

Λέων
Η ημέρα δε σας αγγίζει και τόσο, αφού ξαφνικά σοβαρεύεστε, χάνετε το χαζοχαρούμενο ύφος από το πρόσωπό σας και αναλαμβάνετε αποστολή Νο5! Καλά μη πάθετε και τίποτα, λίγες ώρες πριν το τρελό weekend στου Bernie! Εννοώ ότι από το βράδυ και μετά, οι προσκλήσεις για νυχτερινές εξορμήσεις θα είναι αρκετές και το ποτό θα ρέει άφθονο στις φλέβες σας, όλο το ΣΚ! Οι ελεύθεροι τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα. Δύσκολα θα σας αντισταθούν!

Παρθένος

Μπορεί να είστε πιο ήρεμοι από τις άλλες μέρες, όμως σήμερα πρέπει να βάλετε τη τελεία σας, τουλάχιστον για θέματα που αφορούν το παρελθόν! Αν δε ξεμπερδέψετε δε θα καταφέρετε να προχωρήσετε δυναμικά στα νέα σας σχέδια! Θα σας δοθούν ευκαιρίες να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω, όμως να ξέρετε ότι από προσωπική ζωή είστε στο μηδέν και πάτε για μείον άπειρο.. το μάθαμε στο σχολείο κάποτε, όμως να πού χρησιμεύει τελικά!

Ζυγός
Πρέπει να πετύχετε ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας ή ότι σας έχουν δώσει να κάνετε, αλλιώς ο φόβος να χάσετε τη δουλειά σας θα είναι έντονος! Ακολουθήσετε το ένστικτό σας, μιλήσετε με πέντε ανθρώπους και φροντίστε να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα! Τίποτα κακό δε θα συμβεί στο τέλος, αλλά και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα, είτε σας αρέσει, είτε όχι! Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση, ηρεμίστε όσο μπορείτε και βρείτε χρόνο και για τη προσωπική σας ζωή!

Σκορπιός
Το θέμα του Υδροχόου γενικότερα σας βασανίζει, είτε αυτό αφορά κάτι γκομενικό, είτε το πλανητικό σκηνικό που παίζει σήμερα! Θα σκάσουν θέματα από το παρελθόν, εκεί που δε το περιμένετε και θα σκοτεινιάσει το σύμπαν ολόκληρο! Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά μέχρι τότε θα βιώσετε στιγμές πολύ τρομακτικές για τους άλλους! Αν αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό τοπίο στη ζωή σας, να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.. Αφήστε το για άλλη μέρα καλύτερα..!!

Τοξότης
Χαμογελάστε γιατί σήμερα η ημέρα σας θα είναι πολύ super! Επαγγελματικά θα σας κάνουν μια πρόταση που δε τη περιμένατε, ίσως ένας νέος στόχος να σας ανατεθεί, ότι και αν συμβεί, θα νιώσετε επιτέλους ότι αξίζετε και ότι βαδίζετε στο σωστό δρόμο! Αρπάξτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται και μη σκέφτεστε τίποτα αρνητικό! Από τη πολύ χαρά ίσως ξεπαραδιαστείτε σε πράγματα ανούσια και μετά οι λογαριασμοί να πάνε πίσω. Το νου σας..

Αιγόκερως

Έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά! Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και αφήστε τα κουτσομπολιά για μια άλλη ημέρα! Ίσως σας προκαλέσουν, ίσως σας ζητήσουν τη γνώμη σας, όμως αυτό που θα πείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας κάποια στιγμή! Δύσκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, όμως πρέπει! Θα καταφέρετε να κλείστε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας. Κάντε την νωρίς γιατί με την Αφροδίτη στο κεφάλι σας, πρέπει να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας λίγο. Κόβετε το σεξ..?? Όχι βέβαια..!!

Υδροχόος
Σήμερα θα βγει ο φιλόσοφος από μέσα σας και ξαφνικά δε θα βάλετε γλώσσα μέσα! Η επικοινωνία στο φουλ και ίσως να βγάλετε και τα εσώψυχά σας, μπας και ηρεμίσετε λιγάκι! Όλη σας η ζωή, όλα σας οι εμπειρίες, ξαφνικά θα σας χρησιμεύσουν, στο να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δώσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει! Όλο το σύμπαν είναι υπέρ σας, για αυτό μη φοβάστε τίποτα! Βάλτε επιτέλους τη τελεία που χρειάζεται και κάντε νέα σχέδια και πιο παράξενα από ποτέ!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή χαρά θα είστε σήμερα, καιρός ήταν! Ξεκούραστοι και ορεξάτοι θα ξεκινήσετε τα νέα σας σχέδια και τίποτα δε θα μπει εμπόδιο στο δρόμο σας! Πετάξτε ότι δε σας κάνει και προχωρήστε δυναμικά δίχως να κοιτάξετε τα συντρίμμια που αφήνετε πίσω! Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους και επιτέλους πείτε τι θέλετε στη πραγματικότητα γιατί αυτό το κρυφτούλι έγινε κουραστικό! Επιτυχία, έρωτας, λεφτά, όλα δικά σας! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας...???

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share