Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιώργος Παπαδόπουλος "Τον Παντελίδη κι ας τον είχαν απορρίψει αρχικά οι εταιρίες, μίλησε στην καρδιά του κόσμου"

31 Ιανουαρίου 2013
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιώργος Παπαδόπουλος

Είναι από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Jennifer Lopez, το πρώτο του κομμάτι το υπέγραψε ο Χρήστος Δάντης και απέρριψε μια πρόταση για Eurovision πριν λίγες μέρες... Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, γράφει ταυτόχρονα για 7 τραγουδιστές και ετοιμάζει τον καινούριο του δίσκο που κρύβει εκπλήξεις...

Συνέντευξη Μάνος Κιαπόκας

Γιώργο σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Επιστρέφω από Κύπρο όπου είχα πάει για μια συναυλία και είμαι σε συζητήσεις με 3 μαγαζιά για καλοκαίρι. Το θέμα είναι να δω αν μου ταιριάζει το σχήμα και να αποφασίσω. Όταν ήμουν με την Πάολα ήταν ενδιαφέρον, όταν ήμουν με τον ΚΙάμο ήταν ενδιαφέρον, τώρα θέλω να είναι κάτι αντίστοιχο.

Ασχολείσαι από τα 14 με τη μουσική. Πως προέκυψε αυτό;

Δυστυχώς δεν προέρχομαι από μουσική οικογένεια και δεν καταλάβαιναν την εσωτερική μου χαρά για τη μουσική! Μετά από πολύ παρακαλετό η μητέρα μου μου πήρε μια κιθάρα. Όλοι μου φώναζαν στο σπίτι να σταματήσω να τραγουδάω και να παίζω γιατι τους έπρηζα. Είχα και μπάντα στα 14 με 2 φίλους μου και μετά από λίγα χρόνια πιάσαμε δουλειά παράνομα σε μια μουσική σκηνή που υπάρχει ακόμα και είναι μάλιστα πολύ πετηχημένη, το café City

Η δισκογραφία και τα πρώτα βήματα επαγγελματικά;

Είχα κερδίσει ένα διαγωνισμό στο σχολείο για ένα τραγούδι, βρήκα ένα studio, ρώτησα πόσο έκανε, έλεγα τα κάλαντα και μάζεψα λεφτά από τους συγγενείς και το ηχογράφησα. Είχα την τύχη μια βδομάδα μετά να πάει ένας παραγωγός για μια άλλη δουλειά και σε ένα διάλλειμα, έβαλαν το τραγούδι μου.

Πρώτο σου τραγούδι ο Δάντης. Τι πιστεύεις ότι ξεχώρισε σε σένα;

Hθελα πάντα να συνεργαστώ μαζί του γιατί ήταν το είδωλό μου. Ακόμα τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ. Όλοι μου έλεγαν ότι δε θα σου γράψει γιατι δε δινει τραγούδια. Εγώ εεπέμενα και του έστειλαν ένα τραγούδι δικό μου και με πήρε μετά από 2 μέρες και μου είπε κατά λέξη «Γιωργάρα ο,τι κάνεις είμαι μέσα». Μου είπε ότι έχω φοβερή αντίληψη και ότι είμαι πάρα πολύ καλός μουσικός.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη σύντομα στην εφημερίδα NEWS

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share