Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας! Νεκρή και η γυναίκα του

1 Φεβρουαρίου 2018 08:08
Ασύλληπτη τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας! Νεκρή και η γυναίκα του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 38 ετών άφησε ο Rasual Butler, καθώς σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ αναφέρουν πως σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Los Angeles τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/1). Ο Butler έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο στη συνέχεια έπεσε σε τοίχο για να στερήσει τη ζωή τόσο εκείνου, όσο και της συζύγου του, Leah LaBelle.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Η ειρωνεία του Τανιμανίδη στην Σπυροπούλου, ο τσακωμός στους Μαχητές και τα δάκρυα της Ελένης Χατζίδου! Ποιος αποχώρησε; (video)

Ο Butler είχε γεννηθεί στις 23 Μαϊου του 1979, έπαιξε στο Κολέγιο La Salle και έγινε draft το 2002 στο νούμερο 53 από τους Miami Heat. Τελευταία φορά τον είδαμε στα παρκέ του ΝΒΑ τη σεζόν 2015/16 με την φανέλα των San Antonio Spurs, όμως δεν είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη δράση. Σε 809 αγώνες με τους Heat, τους Hornets, τους Clippers, τους Bulls, τους Raptors, τους Pacers, τους Wizards και τους Spurs, o Butler είχε 7.5 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ ανά 21.3 λεπτά συμμετοχής.

Τον Butler είχε εξετάσει σοβαρά ο Αργύρης Πεδουλάκης το φθινόπωρο του 2012, όταν ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο λέγεται πως είχε κάνει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το καλοκαίρι του 2013, όταν εργαζόταν στον Ολυμπιακό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share