Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Την δολοφόνησαν γιατί..." - Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! (video)

31 Ιανουαρίου 2018 13:13

Σπάει τη σιωπή της η κολλητή της…

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολύ καλύτερα από τους περισσότερους την Ειρήνη Λαγούδη, έρχεται στο «φως».

Ο θάνατος της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία παραμένει μυστήριο και τα στοιχεία που έρχονται τώρα στη δημοσιότητα από την καλύτερή της φίλη, αποκαλύπτουν νέες πτυχές σε αυτό το θρίλερ.

«Ξέρω πολύ καλά ότι η Ειρήνη ετοιμαζόταν να έρθει μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά της. Ξέρω ότι ετοιμαζόταν να φύγει για Γαλλία με την άλλη κόρη της. Έκανε πολλά όνειρα για τη ζωή της. Κωλυόταν μόνο στο τι θα πει ο κόσμος γιατί είναι μια κλειστή κοινωνία εδώ. Θα την έλεγα ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη», αποκάλυψε η φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, Ράνια Αθανασοπούλου στο δελτίο του STAR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός για την Έλενα Παπαρίζου; Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Καψάλη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης μητέρας. Σύμφωνα με το STAR, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η Ειρήνη Λαγούδη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρώ. Δύο ημέρες μετά δάνεισε 55.000 ευρώ σε ένα κοντινό της πρόσωπο χωρίς να υπάρχει τραπεζική συναλλαγή.

Αποκλειστικές πληροφορίες του καναλιού, αποκαλύπτουν ότι ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τα δανεικά από την άτυχη γυναίκα, το αρνείται και στις τρεις καταθέσεις του.

Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, τονίζει πως «κάποιοι αρμόδιοι δε βλέπουν τα εμφανέστατα σημάδια που οδηγούν στη δολοφονία. Δεν θέλουμε να κλείσει η υπόθεση για κανέναν λόγο».

Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR στo Athensmagazine.gr:

Ο μάρτυρας – «κλειδί», οι δύο άνδρες και το τζιπ

Μάρτυρας – «κλειδί» υποστηρίζει ότι το πρωί της εξαφάνισής της η άτυχη γυναίκα ήταν για αρκετή ώρα με δυο άντρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Το τρομερό έπαθλο και ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος! Ποια ομάδα κερδίζει;

«Είδα την Ειρήνη με δύο άντρες την ημέρα του θανάτου της στο Λούρο. Ήταν στο δικό της αυτοκίνητο και τη είδα που καθόταν στοπίσω κάθισμα. Στο σημείο ήταν ήδη ένα τζιπ χρίς οδηγό. Τότε κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες από το αυτοκίνητο της Ειρήνης και μπήκε στο τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν μαζί», ανέφερε ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star.

Πρόκειται για κάτοικο κοντά στο Λούρο ποταμό που επιβεβαιώνει τα όσα είδαν και οι δυο ψαράδες, οι οποίοι είχαν καταθέσει πως είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται με δυο άντρες λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Το αυτοκίνητο του ενός από τους δυο, το τζιπ, έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών για να φθάσουν και στην ταυτότητά του, με τα όλα τα σενάρια να είναι πλέον πιθανά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share