Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: "Ξετινάζουν" το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης! Τι συμβαίνει;

31 Ιανουαρίου 2018 10:25
Τραγωδία στο Μεσολόγγι:

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ που εκτυλίσσεται τον τελευταίο καιρό γύρω από τα αίτια θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης θα διενεργήσει σήμερα εξοχυνιστική έρευνα στο αυτοκίνητό της και τα νέα στοιχεία θα οδηγήσουν στην λύση του μυστηρίου!

Παρουσία αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου, ο νομικός σύμβουλος Βασίλης Ταουξής, ο τεχνικός σύμβουλος Αναστάσιος Δέδες και ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης θα κάνουν ξανά φύλλο και φτερό το μισοκαμμένο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας που βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά στην Τριχωνίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter γλεντάει μέχρι τελικής πτώσης τις υποψηφιότητες: "Να είσαι ταξιτζής και να σου σκάσει η Αγγελική, δεν θες!"

Στο μεταξύ οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ μία από τις στενές φίλες της Ειρήνης Λαγούδη υποστηρίζει με σθένος πως έπεσε θύμα στυγνής δολοφονίας.

Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης θεωρεί ότι στο μοιραίο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό της, το οποίο ακόμα δεν το έχουν εντοπίσει οι αρχές.

Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό της, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.

Από αυτό το τηλέφωνο η Ειρήνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή φέρεται να είχε στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στον άνθρωπο με τον οποίο είχε ερωτικό δεσμό, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της να δώσει τέλος στη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορίστε; Ο "Φραουλίτσας" του Survivor είχε επιχειρήσει να πουλήσει φορεμένα παπούτσια σε διπλάσια τιμή! Ο απίστευτος διάλογος στο Twitter! (photos)

Ωστόσο, η οικογένεια της 44χρονης αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιος να έγραψε το μήνυμα αυτό, να το έστειλε και μετά να εξαφάνισε το κινητό τηλέφωνο.

Πάντως, όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης, αν το κινητό είναι όντως πεταμένο στη λίμνη και βρεθεί δε θα προσφέρει κάτι νέο στην έρευνα, αφού τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα από την άρση του απορρήτου, ενώ τα δείγματα DNA από τη συσκευή θα έχουν αλλοιωθεί από το νερό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share