Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συλλήψεις για διακίνηση χασίς σε Ηράκλειο και Χανιά!

30 Ιανουαρίου 2018 23:29
Συλλήψεις για διακίνηση χασίς σε Ηράκλειο και Χανιά!

Ο 30χρονος διακινητής φύλαγε 448 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία διαπιστώθηκε ότι κατείχε από κοινού με τον 26χρονο συνεργό του
Φρένο στην δράση δυο νεαρών που σκόπευαν να διακινήσουν σχεδόν μισό κιλό χασίς στα στέκια χρηστών του Ηρακλείου, έβαλαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που τους εντόπισαν αξιοποιώντας στοιχεία τα οποία είχαν συγκεντρώσει και τους συνέλαβαν μετά από έρευνα στο σπίτι του ενός.


Ο 30χρονος διακινητής φύλαγε εκεί μια συσκευασία που περιείχε 448 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία διαπιστώθηκε ότι κατείχε από κοινού με τον 26χρονο συνεργό του. Και οι δυο οδηγήθηκαν με χειροπέδες στην Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Νέα επική και αποκαλυπτική εμφάνιση της Ξένιας των Rec! Τρέλανε πάλι κόσμο! (Βίντεο)

*** Αλλά και στην περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες σε δυο Αλβανούς ηλικίας 19 και 28 χρόνων, μετά από έρευνες στα σπίτια τους όπου ανακάλυψαν 156 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, έξι κινητά και 220 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ακόμη δύο σιδερογροθιές και δύο μαχαίρια.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share